صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

لزوم کنار گذاشتن لفظ خصوصی و دولتی در صنعت برق

۱۱ آبان ۱۳۹۷ - ۱۱:۵۲:۰۱
کد خبر: ۴۶۴۳۶۶
دسته بندی‌: اقتصاد ، انرژی
وزیر نیرو گفت: در صنعت برق باید لفظ خصوصی و دولتی را کنار گذاشت و تبدیل به یک تیم با نقش‌های متفاوت شد، اما هدف مشترک را دنبال کرد.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد ، وزیر نیرو در نشست خبری با حضور تشکل‌ها و فعالان صنعت برق گفت: صنعت برق یک صنعت زیربنایی است و برای رفع چالش‌ها باید دوربینی کافی داشته باشیم.

وی افزود: در بحث صادرات باید کار‌های اساسی صورت بگیرد و در این راستا نیز رئیس جمهور تاکید کردند که بعضی از صنایع از جمله نیرو باید به تامین کننده ارز در کشور تبدیل شوند.

اردکانیان با اشاره به سرمایه گذاری‌های صورت گرفته در صنعت برق گفت: حال زمان برداشت فرا رسیده و باید سرمایه‌ها به صورت ارزش افزوده به کشور باز گردد.

وزیر نیرو خاطرنشان کرد: در صنعت برق باید لفظ خصوصی و دولتی را کنار گذاشت و تبدیل به یک تیم با نقش‌های متفاوت شد، اما هدف مشترک را دنبال کرد.

وی افزود: برق صنعت اساسی کشور بوده و توسعه کشور به توسعه صنعت برق وابسته است به طوری که کشور بدون آدم‌های توسعه یافته، توسعه نمی‌یابد و اگر توسعه‌ای هم به ظاهر بدون آدم‌های توسعه یافته ایجاد شود همانند گلوله برفی ذوب خواهد شد.

اردکانیان با اشاره به اینکه اجماع ملی در حل مسائل برق نیاز اصلی در این صنعت است، گفت: باید تشکلی تشکیل دهیم که برای رسیدن به این اجماع ملی با حضور تمامی ذی نفعان تلاش شود.

وزیر نیرو در ادامه گفت: این تشکل ملی می‌تواند با حضور وزارت نیرو، وزارت راه و شهرسازی، وزارت صمت، بانک مرکزی، سازمان برنامه و بودجه، مرکز پژوهش‌های مجلس، کمیسیون انرژی، اتاق بازرگانی و سندیکا‌های بخش خصوصی صنعت برق باشد و با هدفگذاری رسیدن به اجماع ملی برای رفع مشکلات صنعت برق، گام به گام به مسائل این صنعت پرداخته شود.

وی در ادامه با بیان اینکه حضور در این تشکل و رسیدن به اجماع ملی برای رفع مشکلات صنعت برق یک شرط اصلی دارد تصریح کرد: باید کسانی حضور پیدا کنند که بتوانند منافع شخصی، گروهی، شرکتی و سازمانی خود را با منافع همگانی و ملی در یک راستا ببینند، اگر کسی یا گروهی نمی‌تواند منافع فردی خود را در راستای منافع گروهی تعریف کند، روی حضورش در این تشکل ملی نمی‌توان حساب کرد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *