صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

دستان بن سلمان به خون خاشقجی آغشته شده/اتهامات ریاض به تهران درباره یمن بی اساس است

۰۶ آبان ۱۳۹۷ - ۲۱:۴۰:۰۱
کد خبر: ۴۶۳۲۵۰
دسته بندی‌: بین‌الملل- جهان ، عمومی
پایگاه یمن استرا در گزارشی نوشته است که اگرچه بن سلمان در تلاش است تا دستانش را از خون جمال خاشقجی پاک کند اما بوی خون هنوز هم وجود دارد.
به گزارش گروه بین الملل ، پایگاه یمن اکسترا با انتشار گزارشی نوشت: اگرچه بن سلمان در تلاش است تا دستانش را از خون جمال خاشقجی پاک کند اما بوی خون هنوز هم وجود دارد و همه عطر‌های شیرین عربستان قادر به از بین بردن این بو نیستند. از جنگ یمن حرف میزنیم.
 
 
 

به نوشته این پایگاه، شاهزاده سعودی چندی پیش یک منتقد برجسته حکومت را در کنسولگری عربستان در استانبول به قتل رساند. در یمن و در مرز‌های جنوبی عربستان سعودی، نیرو‌های هوایی این پادشاهی و متحدانش در بیش از سه سال گذشته هزاران زن و کودک و مرد را قتل عام کردند. باید بدانیم که بیهودگی حملات بن سلمان تاکنون با هیچ عنوانی توجیه نشده است.
 

رسانه‌های غربی هنگامی که در مورد جنگ یمن بحث می‌کنند، همواره از این عبارت استفاده می‌کنند: "رئیس جمهور به رسمیت شناخته شده در مجامع بین المللی." در واقع هدف از این عبارت نشان دادن منصور هادی، به عنوان رئیس قانونی کشور است.
 

منصور هادی، در سه سال گذشته در تبعید در عربستان سعودی زندگی کرده و فقط گهگاه دیدار‌هایی کوتاه از بخش‌های جنوبی یمن که در کنترل طرفدارانش است، داشته است. او در حال حاضر برای درمان در آمریکا به سر می‌برد.

منصور هادی در انتخابات ۲۰۱۲ یمن در حالی که رقیب دیگری نداشت با حمایت عربستان سعودی که همواره درصدد اعمال کنترل بر همسایه فقیر خود بود، به ریاست جمهوری رسید. او به دلیل دست نشانده عربستان بودن و اتخاذ سیاست‌های قومی که بخش‌هایی از این کشور را به فقر فرو غلتاند و با قیام مردمی سرنگون شد.
 
 

پیشنهاد سیستم فدرال برای یمن از سوی عربستان که موجب فقیر‌تر شدن مردم بخش‌های شمالی این کشور که به شدت با مشکلات مالی مواجه هستند و تخصیص درآمد‌های نفتی به استان‌های جنوب غربی عامل اصلی مخالفت‌ها با منصور هادی بوده است.
 

در واقع سعودی‌ها با اقدامات فوق درصدد بودند به اقوام شیعه ساکن سرزمین‌های شمالی آسیب برسانند. مطمئنا این امر در برکناری منصور هادی نقش موثری داشت.

جنگ عربستان سعودی در یمن در واقع تلاش این پادشاهی نفتی برای به قدرت رساندن منصور هادی و بازیافتن جایگاه خود در این کشور است. معرفی او به عنوان "رئیس جمهور به رسمیت شناخته شده در مجامع بین المللی" دستاویز خوبی برای عربستان نیست، زیرا صدام دیکتاتور عراق نیز در مجامع جهانی به عنوان رئیس جمهور قانونی کشورش به رسمیت شناخته می‌شد.
 
 

یمن اکسترا می‎افزاید: به رغم ادعا‌های سعودی‌ها در مورد مداخله ایران در یمن، هیچ مدرکی دال بر نقش داشتن ایران در تحولات یمن چه در برکناری منصور هادی و چه ارسال تسلیحات در جنگ سه و نیم ساله وجود ندارد. قطعا مردم یمن منافع خود را درک می‌کنند.
 

سلاح‌های بسیاری در یمن وجود دارند و همیشه وجود داشته‎اند. ضمن این که راهی برای ارسال تسلیحات از سوی ایران به یمن وجود ندارد. یمن هزاران کیلومتر با ایران فاصله دارد. کل ایده نقش داشتن ایران در این جنگ بی معناست.
 
 
 
 
یمن اکسترا در پایان می‎نویسد: عربستان سعودی همواره از موشک‌هایی که یمنی‌ها در پاسخ به حملات هوایی شدید روزانه عربستان به کشورشان به سمت اهدافی در پادشاهی سعودی شلیک می‌کنند، جنجال به پا می‌کنند. به همین دلیل تلاش می‌کنند تا ایران را در این موضوع مقصر جلوه دهند.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *