صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

پیشروی آموزشی معاونت منابع انسانی قوه قضاییه به سمت الگو‌های متعارف در دنیا

۰۶ آبان ۱۳۹۷ - ۱۰:۱۹:۱۹
کد خبر: ۴۶۳۱۵۱
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
مشاور آموزشی معاون منابع انسانی قوه قضائیه گفت: اصل ایده آموزش‌های متمرکز و جداکردن قضات از محیط پرتنش کاری و دادن فرصت برای تامل بیشتر بر رویه‌ها و رفتار‌های رایج ایده بسیار خوبی بوده است که معاون منابع انسانی قوه قضاییه همه نوع پشتیبانی مالی و معنوی از آن را به عمل در آورده است.

به گزارش گروه حقوقی و قضایی ، نجات‌الله ابراهیمیان مشاور آموزشی معاون منابع انسانی قوه قضائیه در پودمان تخصصی ویژه قضات محاکم حقوقی اظهار داشت: اصل ایده آموزش‌های متمرکز و جداکردن قضات از محیط پرتنش کاری و دادن فرصت برای تامل بیشتر بر رویه‌ها و رفتار‌های رایج ایده بسیار خوبی بوده است که معاون منابع انسانی قوه قضاییه همه نوع پشتیبانی مالی و معنوی از آن را به عمل در آورده است.

مشاور آموزشی معاون منابع انسانی قوه قضائیه با اشاره به اینکه کثرت کار باعث شده است که برخی از رفتارها، شیوه‌های تفکر و استدلال بصورت عادت تکرار شود، عنوان کرد: اگر آموزش مستمر و هم‌اندیشی به فعالیت‌های قضایی ضمیمه شود امکان اینکه آرای متقن و مبتنی بر دانش بیشتر صادر شود، فراهم خواهد شد.

معاونت منابع انسانی قوه قضاییه با صرف هزینه‌های معقول و متعارف نتایج خوبی از این نشست‌ها و جلسات علمی خواهد گرفت.

مشاور آموزشی معاون منابع انسانی قوه قضائیه با بیان اینکه این آموزش باید بصورت متناوب در طول خدمت هر قاضی بصورت اجباری و امری شرط ارتقاء آن‌ها باشد، خاطر نشان کرد: عملاً معاونت منابع انسانی با پیوند دادن ترفیعات و وضیعت علمی در حال رفتن به سمت الگو‌های متعارف در دنیا است. وقت، بودجه و تمرکز بیشتری لازم است تا از نظر کمی پوشش آموزش‌های ضمن خدمت به میزان قابل قبول برسد. عملاً کثرت کار و کمبود نیروی انسانی اجازه نمی‌دهد دادگستری‌ها سهم قابل توجهی از قضات را برای مدتی از کار منفک و به آموزش اعزام کنند.

ابراهیمیان اذعان داشت: آموزش‌های حقوقی به خاطر اینکه قضات با مسائل و روابط انسانی پیچیده مواجه هستند به تنهایی برای آماده سازی آن‌ها کافی نیست. روانشناسی، علوم ارتباطی، اقتصاد و آشنایی با دنیای تجارت جزء مقدمات ضروری توفیق قضات می‌باشد، حتی مسائل مربوط به روابط خانوادگی و مقابله با محیط‎های پراسترس و فرهنگ زندگی در محیط‌های سخت و دوردست باید به آموزش‌های کلاسیک حقوقی اضافه شود.

مشاور آموزشی معاون منابع انسانی قوه قضائیه در پایان سخنان خود با ذکر اینکه سازمان قضایی برای ایجاد رویه‌های واحد به خوبی طراحی نشده است، بیان داشت: بنابراین تلاش‌های آموزشی بواسطه این باید در بستری از فرایند دادرسی قرار بگیرد تا در موارد تشتت زودتر و قبل از مداخله قانون‌گذار راه‌حل‌های مشترک پیدا شود و اسباب نارضایتی ارباب رجوع به جهت قابل پیش‌بینی نبودن تصمیمات قضایی در مسائل مختلف گرفته شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *