صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

قانون را بی کم و کاست و بطور یکسان برای همه اجرا می‌کنیم

۰۲ آبان ۱۳۹۷ - ۱۳:۵۳:۰۰
کد خبر: ۴۶۲۳۶۱
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
غلامحسین اسماعیلی گفت: ما خدمتگزار مردم هستیم و نباید اجازه بدهیم حقوق شهروندان، توسط کسی ضایع شود و قانون را بی کم و کاست و بطور یکسان برای همه اجرا می‌کنیم و در این راه تبعیض قائل نمی‌شویم.
به گزارش گروه حقوقی و قضایی به نقل از روابط عمومی دادگستری استان تهران، رئیس کل دادگستری استان تهران در مراسم معارفه رییس دادگستری جدید شهرستان بهارستان گفت: ما خدمتگزار مردم هستیم و نباید اجازه بدهیم حقوق شهروندان، توسط کسی ضایع شود و قانون را بی کم و کاست و بطور یکسان برای همه اجرا می‌کنیم و در این راه تبعیض قائل نشویم.

غلامحسین اسماعیلی در این مراسم با تسلیت ایام مصیبت خاندان عصمت و طهارت (ع) و آرزوی بهره مندی کامل از فیوضات معنوی این ایام؛ برای زائرین اربعین حسینی با اشاره به زیارت اربعین که از حضرت امام صادق (ع) نقل شده است اظهار داشت: آن حضرت در توصیف مقام جدشان می‌فرمایند؛ السلامُ علی وَلیِّ الله و حبیبه؛ سلام بر، ولی و حبیب خدا، السلامُ عـَلی خلیلِ اللهِ وَ نجیبه؛ سلام و درود بر خلیل و گزیده خدا. السلامُ علی صَفیِّ اللهِ و ابن ِ. صَفیّـه؛ درود بر برگزیده خدا و در این زیارت شریف آن حضرت اوصاف و ویژگی‌های تمام انبیاء را در حضرت سید الشهدا (ع) تجمیع نمودند، از حضرت آدم که به صفی ا.. و حضرت ابراهیم که به خلیل ا... ملقب و نبی مکرم اسلام (ص) که حبیب ا.. است تا مردم بفهمند که امام حسین (ع) دربر دارنده همه کمالات انبیاء از آدم تا خاتم است.

رییس کل دادگستری استان تهران در ادامه افزود: اگر بدنبال حق و حقیقت و کمال و هدایت می‌گردید همه را در قیام ابا عبدا.. الحسین (ع)، زندگی و سیره آن حضرت بجویید و ما در منابع و معارف دینی در مورد انبیاء و اولیاء مضامین صلوات‌ها را داریم؛ اما در مورد خاص حضرت سید الشهداء (ع) بیشتر از سلام استفاده می‌کنیم که در این رابطه بعضی از بزرگان تفسیر داشته اند که سلام یعنی خداوند حافظ تو باشد و یا به معنای سلامتی است، یعنی آرزوی سلامتی برای یکدیگر داشته باشیم و برخی نیز گفته اند که به معنای تسلیم است؛ یعنی آنچه که تو می‌گویی، من تسلیم اراده و فرمان تو هستم و وقتی به سید الشهداء (ع) سلام می‌کنیم؛ همه این معانی اراده می‌شود از جمله سلامتی، حفظ و حراست و از همه مهمتر اینکه من دارم عهد می‌بندم که از ناحیه من آسیبی به شما نرسد. اما گاهی بواسطه عملکردهایمان به آن حضرت آسیب می‌رسانیم و باید مراقب باشیم؛ مبادا اعمال و کار‌های ما به راه، رسم، آرمان و هدف امام حسین (ع) آسیب برساند و باید عهد و پیمان ببندیم که وقتی به آن حضرت سلام می‌دهیم؛ مصمم باشیم از ناحیه ما آسیبی به امام حسین (ع) و آرمان‌هایی که ایشان برای آن قیام نمودند وارد نگردد.

غلامحسین اسماعیلی تصریح کرد: متاسفانه این روز‌ها مطالبی عنوان می‌شود که جرائمی مانند بی حجابی و شرب خمر کم اهمیت جلوه کنند، در حالیکه این امور مظهر بی توجهی به دین خداست. ما تاریخ و فرهنگ امام حسین (ع) را بطور دقیق مطالعه و درک نمی‌کنیم تا به این نکته پی ببریم که امام حسین (ع) در برابر یزید ایستاد؛ کسی که شارب خمر و نسبت به دین خدا بی اعتنا بود و اتفاقی که در دوران یزید می‌افتاد، این بود که دین خدا داشت از بین می‌رفت و حضرت سید الشهداء (ع) برای نجات دین خدا قیام کرد و مبادا که در برابر دین خدا و کم رنگ شدن آن کوتاهی کنیم؛ هرچند که هرگز چنین رویدادی اتفاق نخواهد افتاد.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *