صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تشدید سوگیری‌ها علیه زنان مسلمان در هند

۱۶ بهمن ۱۴۰۱ - ۰۹:۴۶:۵۱
کد خبر: ۴۶۲۳۴۲۷
دسته بندی‌: حقوق بشر ، عمومی
مسلمانان هند در حال حاضر با محدودیت‌های بسیاری در دوران نخست وزیری نارندرا مودی مواجه هستند.

خبرگزاری میزان – مسلمانان هند در سال‌های اخیر و به‌خصوص در دوران نخست وزیری «نارندرا مودی»، نخست وزیر کنونی این کشور، با مشکلات بسیاری در همه بخش‌ها مواجه هستند.

به گزارش «میدل ایست آی»، تا سال 2018، مسلمانان در هند بیشتر به حاشیه رانده شده بودند، اما در حالی که وارد سال 2023  شده‌ایم، آزار و اذیت به دلیل داشتن حجاب برای بسیاری از زنان مسلمان تحت حکومت ملی‌گرای هندو و نخست وزیری نارندرا مودی، به یک واقعیت روزمره تبدیل شده است.

بر اساس گزارش اخیر اتحادیه برای آزادی‌های مدنی، بیش از هزار دختر مسلمان در «کارناتاکا» در بحبوحه یک کمپین نظام‌مند برای منزوی کردن زنان با حجاب در موسسات آموزشی، دانشگاه را ترک کرده‌اند؛ سازمان‌های هندوتوا کمپین شرورانه‌ای را علیه دانش‌آموزان با حجاب انجام داده‌اند که توسط دولت و پلیس تقویت شده است.

ممنوعیت حجاب کارناتاکا در مؤسسات آموزشی سال گذشته توسط دادگاه عالی این ایالت تأیید شد و به این ترتیب این زنان از حق تحصیل محروم شدند.

به اصطلاح ردیف حجاب بخشی از طرح بزرگتری است که توسط حزب حاکم برای سوق دادن جامعه مسلمانان به حاشیه جامعه و ایجاد برتری هندوها، جایی که مسلمانان در «جایگاه خود» نشان داده می‌شوند، است؛ این یک حمله نظام‌مند به حق تحصیل برای زنان مسلمان است، که محدودیت‌ها را تشدید می‌کند و شانس را برای تحرک رو به بالا افزایش می‌دهد.

زنان مسلمان در هند مرتباً از چالش‌های ذاتی یک زن با حجاب در این کشور یاد می‌‎کنند؛ این امر مستلزم پیمایش در چشم‌اندازی دشوار از تعصب، تبعیض و تشدید تنش‌های مذهبی است، در جامعه‌ای که تنوع به‌عنوان ویژگی تعیین‌کننده میراث آن شناخته می‌شود.

زنان با حجاب باید در میان رشد ملی‌گرایی هندو و فضای سیاسی کنونی، درباره فرهنگی مذاکره کنند که اغلب آنها را به عنوان شهروندان درجه دوم و کمتر مستحق احترام و کرامت می‌داند.

از محرومیت از فرصت‌های شغلی گرفته تا مواجهه با آزارهای کلامی و فیزیکی در خیابان‌ها، واقعیت یک زن با حجاب در هند امروزی با جامعه فراگیر و بردبار وعده داده شده توسط دولت این کشور فاصله زیادی دارد؛ با ظهور ملی‌گرایی هندو، زنان با حجاب در هند به طور فزاینده‌ای با محدودیت و تبعیض مواجه می‌شوند و اغلب مجبورند در برابر افکار عمومی خصمانه و سیاست‌های دولتی که آزادی مذهبی را تضعیف می‌کند از حق خود برای پوشیدن حجاب دفاع کنند.

یکی از رایج ترین اشکال تبعیض علیه زنان با حجاب هند در محل کار رخ می‌دهد؛ یک مطالعه اخیر سوگیری‌های ذاتی علیه زنان مسلمان را از نظر فرصت‌های شغلی روشن و اشاره می‌کند که به ازای هر دو تماس یک متقاضی هندو، مسلمانی با رزومه‌ای معادل فقط یک تماس دریافت می‌کند.

انتهای پیام/


برچسب ها: هند مسلمانان هند

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *