صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

نمایندگان مجلس به دنبال بی تاثیر کردن سوابق تحصیلی در کنکور هستند

۰۱ آبان ۱۳۹۷ - ۱۳:۱۵:۳۳
کد خبر: ۴۶۲۰۲۶
دسته بندی‌: جامعه ، عمومی
دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش گفت :نمایندگان مجلس به دنبال بی تاثیر کردن سوابق تحصیلی در کنکور هستند.

به گزارش خبرنگار گروه جامعه ، دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش در جمع خبرنگاران یکی از موانع اجرایی نشدن سند تحول بنیادین را کنکور دانست و گفت: شیوه پذیرش دانشجو به روش تستی در چند ساعت محدود آموزش و پرورش را به شدت متاثر و آسیب پذیر کرده است.

وی اظهار داشت: نگرانی ما این است که برای اجرای مطلوب سند تحول بنیادین کنکور یک مانع اصلی است و اجازه اجرای این سند را نمی‌دهد.

نویدادهم گفت: ما در سند تحول به دنبال تربیت شش ساحته دانش آموزان هستیم بنابراین که بچه‌ها و خانواده‌های انان فقط دروس فیزیک، ریاضی و شیمی را مطالعه می‌کنند برای موضوعات سند تحول بنیادین وقت گذاشته نمی‌شود.

دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش گفت: به طور مثال در پایه دوازدهم ۳۵ ساعت حضور دانش آموزان در مدارس زیاد است و باید به ۲۴ ساعت تقلیل یابد تا دانش آموزان در زمان باقی مانده به دروس کنکور خود بپردازند. این پیشنهاد در شورای عالی آموزش و پرورش پذیرفته نشد.

وی در ادامه افزود: این پیشنهاد به این دلیل رد شد که باید از زمان دروس مختلف کاسته می‌شد در این صورت هیچ مدرسه‌ای نپذیرفت که از زمان دروس ریاضی و فیزیک کاسته شود بنابراین باید از زمان دروس جدید مانند مدیریت خانواده و یا مطالعات فرهنگی کاسته شود که این دروس، دروس اصلی مورد تاکید سند تحول بنیادین است.

نویدادهم گفت: بنابراین کنکور به ما اجازه نمی‌دهد که این تحولات اتفاق بیافتد. اخیرا بحثی در مجلس شورای اسلامی مطرح سد که کمیسیون آموزش و تحقیقات بدون دعوت از کارشناسان آموزش و پرورش این بحث را پیگیری می‌کند.

دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش گفت: براساس قانون سنجش و پذیرش دانشجو سال ۹۲ سابقه تحصیلی باید مبنا باشد و سازمان سنجش باید به صورت تدریجی این موضوع را عملیاتی کند تا سال اول حداقل ۲۵ درصد و تا پایان ۵ سال به حداقل ۸۵درصد برسد.

نوید ادهم گفت: اکنون تعدادی از نمایندگان به دنبال این هستند که سابقه تحصیلی بی تاثیر و هیچ نقشی در پذیرش دانشجو نداشته باشد. این پیشنهاد مغایرت ۱۰۰ درصدی با روح قانون سال ۹۲ دارد و باعث بی عدالتی آموزشی می‌شود، زیرا بچه‌های مناطق محروم که دسترسی به مافیای کنکور ندارند و به کلاس‌های تست زنی نمی‌روند و متکی به کلاس‌های درس هستند، از این رقابت بازمی مانند.

نوید ادهم با بیان اینکه این تصمیم خطرناک است و باعث بی اعتبار شدن برنامه درسی می‌شود اظهار داشت: اگر این تصمیم را نمایندگان بگیرند به زبانی بیان کردند که سند نباید در مدارس اجرا شود.

دبیر کل شورای عالی آموزش و پرورش گفت: به طور جدی از ریاست مجلس، کمیسیون آموزش و تحقیقات و نمایندگان به عنوان یک کارشناس درخواست دارم اجازه ندهند این پیشنهاد اتفاق بیافتد و بر قانون پایبند باشند تا حضور در مدارس دانش آموزان جدی گرفته شود سابقه تحصیلی مداخله‌ای در پذیرش آنان داشته باشد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *