صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

بازرسی از 45هزار واحد صنفی و تولیدی مصالح ساختمانی

۰۱ آبان ۱۳۹۷ - ۱۵:۴۹:۰۱
کد خبر: ۴۶۲۰۰۹
دسته بندی‌: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
سخنگوی سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان با اشاره به بازرسی از 45هزار واحد صنفی و تولیدی مصالح ساختمانی از معرفی بیش از 700 واحد متخلف انواع مصالح ساختمانی به سازمان تعزیرات خبر داد.

به گزارش گروه اقتصاد ، غلامرضا کاوه با اشاره به بازرسی از ۴۵ هزار واحد صنفی و تولیدی مصالح ساختمانی از معرفی بیش از ۷۰۰ واحد متخلف انواع مصالح ساختمانی به سازمان تعزیرات خبر داد و اظهار کرد: این اقدام در پی اجرای طرح نظارتی و بررسی دقیق عملکرد واحد‌های تولید و توزیع کننده انواع مصالح ساختمانی، با هماهنگی بازرسان سازمان‌های صنعت، معدن و تجارت و بازرسان اصناف در سراسر کشور انجام شد.

کاوه افزود: در اجرای طرح نظارت و کنترل بازار مصالح ساختمانی و جلوگیری از افزایش غیرمنطقی قیمت‌ها که از ابتدای فروردین تا شهریور ماه سال جاری، صورت گرفته ۴۵ هزار و ۶۲۷ مود بازرسی از واحد‌های تولیدی و توزیعی مصالح ساختمانی به‌عمل آمده است.

وی گفت: در این بازرسی‌ها محصول سیمان با ۱۴ هزار و ۱۱۶ مورد در صدر، بازرسی‌ها قرار دارد.

به گفته کاوه علاوه بر سیمان آهن‌آلات، آجر، شن و ماسه و سایر مصالح ساختمانی نیز مورد بازرسی قرار گرفته‌اند.

سخنگوی سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان ضمن بیان این نکته با اشاره به آمار بازرسی سایر مصالح ساختمانی تصریح کرد: در این بازرسی‌ها پس از سیمان آهن آلات با ۱۳ هزار و ۷۴۳ مورد، سایر مصالح با ۱۲ هزار و ۹۹۹ مورد و در نهایت شن و ماسه با ۴ هزار و ۷۶۹ مورد در رده‌های بعدی از نظر تعداد بازرسی قرار دارند.

این مقام مسئول در ادامه از معرفی ۷۰۰ پرونده واحد‌های تولیدی و توزیعی به سازمان تعزیرات خبرداد و تصریح کرد: این پرونده‌ها به اتهام گرانفروشی، عدم درج قیمت، عدم صدور فاکتور، نداشتن پروانه کسب و نهایتا عرضه خارج از شبکه به ارزش ریالی نزدیک به ۱۲ میلیارد ریال تشکیل و معرفی شده‌اند.

بازرسی از ۷ هزار و ۷۱۳ واحد لوازم خانگی
مدیر کل حوزه ریاست سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان در ادامه با اشاره به عملکرد سازمان صنعت، معدن و تجارت استان‌ها در نظارت بر بازار لوازم خانگی مانند یخچال، فریزر، ماشین لباسشویی، تلویزیون مذکور اضافه کرد: تعداد کل واحد‌های بازرسی شده حدود ۷ هزار و ۷۱۳ مورد بوده و پرونده‌های تشکیل شده ۳ هزار و ۳۷۵ مورد بوده‌است. علاوه بر این ارزش ریالی پرونده‌های تخلف مربوط به لوازم خانگی به طور کلی بیش از ۱۶ میلیارد ریال برآورد شده‌است.

کاوه در پایان از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف اقتصادی در زمینه گرانفروشی، عدم درج قیمت، عدم صدور فاکتور، نداشتن پروانه کسب، احتکار و نهایتا عرضه خارج از شبکه، مراتب را از طریق مراجعه حضوری به سازمان صنعت، معدن و تجارت استان‌ها و یا تماس تلفنی با سامانه ۱۲۴۴ به اطلاع این سازمان برسانند تا در اسرع وقت مورد پیگیری و رسیدگی قرار گیرد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *