صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

فراکسیون فضای مجازی مجلس با عضویت بیش از ۷۱ نماینده اعلام موجودیت کرد

۰۱ آبان ۱۳۹۷ - ۱۱:۰۱:۱۰
کد خبر: ۴۶۱۹۶۷
دسته بندی‌: سیاست ، مجلس و دولت
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اعلام موجودیت فراکسیون فضای مجازی، گفت: در حال حاضر بیش از ۷۱ نفر از نمایندگان به عضویت فراکسیون فضای مجازی مجلس درآمده‌اند.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی ، سید احسان قاضی‌زاده هاشمی در حاشیه جلسه علنی امروز مجلس طی یک نشست خبری با موضوع اعلام موجودیت فراکسیون فضای مجازی، گفت: در حال حاضر بیش از ۷۱ نفر از نمایندگان به عضویت فراکسیون فضای مجازی مجلس درآمده‌اند.

وی افزود: ما در گذشته فراکسیون‌هایی تحت عنوان فراکسیون رسانه و اطلاع رسانی و مطبوعات داشتیم که این فراکسیون‌ها از منظر مطبوعات به موضوعات می‌پرداختند، اما فراکسیون فضای مجازی یک فراکسیون همه جانبه نگر به حوزه فضای مجازی است.

رئیس فراکسیون فضای مجازی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: درحال حاضر فراکسیون فضای مجازی ارتباطات خوبی را در کشور با شورای عالی فضای مجازی و با قرارگاه ویژه فضای مجازی برقرار کرده است. قرارگاه فضای مجازی امروز در مجموعه نیرو‌های مختلف حاکمیت نظام شکل گرفته که ما قصد داریم با آن‌ها همکاری داشته باشیم.

قاضی زاده هاشمی با بیان اینکه فراکسیون فضای مجازی به طور جدی در دو عرصه ورود خواهد کرد، بیان داشت: ما می‌دانیم که درحوزه تقنینی فضای مجازی از بسیاری از کشور‌های دنیا عقب هستیم؛ در حال حاضر در بسیاری از کشور‌های دنیا ۱۵ الی ۲۰ قانون در مورد فضای مجازی وجود دارد، اما تعداد قوانین ما در این رابطه به ۴ قانون می‌رسد. اتفاقات و تحولات در فضای مجازی همواره ما را مجبور کرده تا درعرصه تقنینی وپیش بینی برای تطبیق مسائل فضای مجازی به این مسئله ورود جدی داشته باشیم.

رئیس فراکسیون فضای مجازی مجلس شورای اسلامی افزود: همچنین ما دربرخی موارد جرائمی داریم که خلأ قانون در آن احساس می‌شود و یا اینکه در ادله اثبات تخلفات دچار مشکلات می‌شویم.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با اشاره به ورود هکر‌ها به موضوعات و مسائل اقتصای گفت: دراین رابطه بحث نفوذ وعملیات هکری مطرح می‌شود که موضوع ادلّه اثباتی را در بحث فضای مجازی پیش می‌کشد. بنابر این موضوعات فضای مجازی کاملا با سایر موضوعات تقنینی متفاوت است که باید برای آن چاره اندیشی کرد.

قاضی زاده هاشمی گفت: ما ناچاریم که در عرصه قانونگذاری برای فضای مجازی با تحولات روز دنیا کار را پیش ببریم و برنامه‌ریزی‌های لازم را داشته باشیم.

وی با بیان اینکه فراکسیون فضای مجازی متشکل از اعضای کمیسیون‌های مختلف مجلس است، اظهار داشت: این فراکسیون می‌کوشد تا ارتباطات مستمری را با نهاد‌های فعال در عرصه فضای مجازی داشته باشد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *