ضرورت تغییر آرایش در صنعت برق/ نیاز به تعاملات ثروت ساز و بازاریابی
بهگزارش خبرنگار گروه اقتصاد ، همایون حائری در سی و سومین کنفرانس بین المللی برق با اشاره به اینکه در صنعت برق مواد اولیه را به برق تبدیل و صادر میکنیم اظهار کرد: یکی از ارزشمندترین درآمدها برای کشور درآمد حاصل از صادرات برق محسوب میشود که باید به آن توجه کرد.
وی افزود: در رویارویی با ابر چالش ها، هنگام نزدیک شدن به محدودیتها باید تغییر میسیر داد، زیرا حرکت در مسیر قبلی نمیتواند مساله ما را حل کند.
معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی با اشاره به اینکه برای تغییر در مسیرها ۱۰ شاخص در نظرگرفته شده است خاطرنشان کرد: اولین شاخص تغییر آرایش بخش صنعت برق است و در ادامه میتوان درصد انرژی تولید شده بدون استفاده از سوخت فسیلی را شاخص دوم دانست که این شاخص از کسر بخشهای نیروگاههای بخار، آبی و اتمی در کل انرژیهای مصرفی به دست میآید.
حائری با بیان اینکه اقتصاد کشور متکی بر مواد اولیه است اظهار کرد: با توجه به اینکه مواد اولیه را بدون تبدیل به محصول نهایی، به فروش میرسانیم، بهترین صادراتی که میتواند منافع ملی را محقق سازد، برق است.
حائری در ادامه به مدیریت تقاضا و مصرف برای تغییر مناسبات به عنوان یک راهکار منطق تغییر آرایش اشاره کرد و گفت: تعاملات ثروت ساز با مسئولان، بازارسازی، مشارکت بخش خصوصی و خصوصی سازی، باز تعریف مناسبات برق با توسعه ملی و منطقهای و فناوریهای سازگار با نیازها میتواند در این زمینه راه گشا باشد.