صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

شورای دانش آموزی دارای جایگاه بالایی در سند تحول است

۲۹ مهر ۱۳۹۷ - ۱۳:۱۳:۵۵
کد خبر: ۴۶۱۴۵۹
مدیر کل فرهنگی هنری، اردو‌ها و فضا‌های پرورشی گفت: شورای دانش آموزی دارای جایگاه بالایی درسند تحول است. این شورا زمینه فراهم آوردن مشارکت بیشتر دانش آموزان را فراهم کرد.

به گزارش گروه جامعه ، نشست خبری بیست یکمین دوره انتخابات شورا‌های دانش آموزی برگزار و در جریان آن علی رمضانی، مدیر کل فرهنگی هنری، اردو‌ها و فضا‌های پرورشی درباره جزئیات برگزاری انتخابات ۲۱ دوره شورای‌های دانش آموزی اظهار داشت: در سال ۷۹ به منظور تحقق سیاست مدرسه محوری تشکیل این شورا‌ها مصوب شد. در آموزش و پرورش تمام ۱۴ میلیون دانش آموز مخاطب این شورا‌ها هستند. در حوزه دانش آموزی کارگروهی بعد از ۲۰ دوره شور‌های دانش آموزی تشکیل شد دستور العمل جدیدی آماده شد. در این دستورالعمل اهداف سیاست‌ها و برنامه‌های آمده است. شورای دانش آموزی دارای جایگاه بالایی درسند تحول است.

 علی رمضانی گفت: این شورا زمینه فراهم آوردن مشارکت بیشتر دانش آموزان را فراهم کرد. جایگاه خود را از دست داده و مجددا نگاه‌ها و دغدغه‌های دانش آموزان در سند جدید لحاظ شده است. برای هر هدف انجمن تشکیل داده ایم. تحکیم و تعمیق باور‌های دینی و آموزه‌های سیاسی در دانش آموزان تقویت خود باوری و اعتماد به نفس تمرین مشارکت جویی و تقویت روحیه انتقاد پذیری و حسن سلوک توجه عملی به خواسته‌های دانش آموزان جزو اهداف شورا‌های دانش آموزی است. انجمن فضای مجازی امسال افزوده شده است و در بحث بازی سازی ورود پیدا کرده ایم.

انجمن اردو‌ها و فضا‌های دانش آموزی، آماده سازی دانش آموزان با شرایط سخت، مشارکت فعال آموزش و پرورش در برگزاری دوره‌های اردو‌ها آموزشی از اقداماتی است که در بیست یکمین دوره شوراهای دانش آموزی اجرا خواهد شد. متاسفانه نتوانستم در اردو‌ها مصوبات سند تحول را اجرایی کنیم.

مدیر کل فرهنگی هنری اردو‌ها و فضا‌های آموزشی در ادامه بیان داشت: تعریف وظایف به شورا‌ها محول نشده بود حالت مشورتی داشت و وارد فازاجرایی شده اند. برای مواجه با بلایای طبیعی، تربیت اسلامی، حمایت دانش آموزان از نظام، فرهنگ سازی استفاده از کالا‌های ایرانی، تشکیل انجمن حمایت از نوشت افزار، شرکت دانش آموزان سوم ابتدایی در انتخابات شورا‌های دانش آموزی، سوگند نامه دانش آموزان عضو شوراها، از اقدامات ما بوده است.

وی در ادامه افزود: استفاده از تمامی طرفیت‌های دانش آموزان از جمله کوچ نشینان که این افراد می‌توانند تا ۲۰ آبان در انتخابات شرکت کنند. از ۱۰۱ نفر تا ۱۵۰ نفر ۷ نفر عضو اصلی و از ۱۵۰ نفر به بالا ۲ نفر اصلی هستند. در دوره متوسطه از ۲۵۰ نفر ۲ نفر اصلی از ۳۵۰ نفر ۹ نفر اصلی از ۵۰۰ به بالا ۱۲ نفر عضو اصلی این شورا‌ها هستند. خانواده‌ها به فرزندان مسئولیت پذیری را بیاموزند و این مسئولیت‌ها به دانش آموزان محول شود. مقاومت‌هایی در برابر شرکت دانش آموزان وجود دارد که باید شکسته شود.

رمضانی گفت: امسال سیستمی فکر کرده و جزیره‌ای و قشری فکر نمی‌کنیم. ۱۰ میلیون نفر عضو شورای دانش آموزی بعدا عضو مجلس دانش آموزی می‌شوند. ۹ میلیون ۹۵۰ هزار و ۴۰۲ دانش آموزان در این انتخابات شرکت می‌کنند. در دوره متوسطه دوم ۲ میلیون ۹۵۰ هزار نفر ۶۱ هزار در دوره ابتدایی و متوسطه اول ۲۲ هزار و متوسطه دوم ۱۷ هزار نفر هستند. این انتخابات سه شنبه برگزار می‌شود.

مدیر کل فرهنگی هنری اردو‌ها و فضا‌های آموزشی در پاسخ به سوالی گفت: برای دانش آموزان شرح وظایف مشخص شده است و تمام معاونت‌ها پیگیر فعالیت‌های دانش آموزان هستند. مسئولیت دانش آموزان مشخص و لازم الاجرا است. برنامه ویژه‌ای برای اردو‌ها داریم و زندگی به سبک روح الله امسال اجرایی می‌شود. با مدیرانی که به دانش آموزان نقش داده نشود برخورد می‌شود.

وی درباره بها ندادن به دانش آموزان گفت: این امر محدود است و به این صورت نیست که کلیه مدارس به دانش آموزان بی توجه باشند. این دانش آموزان بسیار توانمند هستند.

رمضانی درباره دانش آموزان عشایری نیز خاطرنشان کرد: در این مدارس حتی با وجود کمبود دانش آموز این شورا‌ها تشکیل می‌شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *