صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

صعود ۱۹پله‌ای ایران در شاخص آزادی اقتصادی

۲۸ مهر ۱۳۹۷ - ۱۲:۴۳:۰۱
کد خبر: ۴۶۱۱۷۷
دسته بندی‌: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
رئیس اتاق بازرگانی تهران گفت: رتبه کشور در شاخص آزادی اقتصادی از ۱۴۹به۱۳۰ارتقا یافت.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد ، مسعود خوانساری در نشست بهبود رتبه ایران در شاخص بین المللی آزادی اقتصادی با بیان اینکه بعد از برجام تصور کردیم می‌توانیم بخش خصوصی را فعال کنیم اظهار کرد: نخستین قدم در این راستا حضور در بازار‌های بین‌المللی و حضور سرمایه گذاران خارجی در کشور بود.
 
رییس اتاق تهران با بیان اینکه در سال ۹۵، ۲۰۰سرمایه گذار خارجی وارد کشور شدند، گفت: به دلیل اینکه رتبه کشور در شاخص‌های بین‌المللی مناسب نبود، سرمایه گذاران معتقد بودند به چه دلیل باید در ایران حضور یابند.
 
وی با اشاره به صعود ۱۹پله‌ای کشور در آزادی اقتصادی و رسیدن از رتبه ۱۴۹به ۱۳۰ بر اساس اعلام موسسه فریزر افزود: هر چند این جایگاه مناسبی برای کشور نیست، اما این صعود خوب و امیدوار کننده بود.
 
رئیس اتاق تهران اضافه کرد: البته اگر نهادهای ذیربط و دستگاه‌های دولتی در رفع موانع تولید و همچنین حذف بروکراسی ها و مقررات زائد همکاری کنند به راحتی می توان رتبه ایران در شاخص های آزادی اقتصادی را بیش از ­این بهبود و ­حتی بقیه شاخص های اقتصادی را نیز ارتقاء​­ دهد.
 
همچنین در این نشست،فریال مستوفی رئیس مرکز سرمایه‌گذاری اتاق تهران با اشاره به صعود 19 پله‌ای ایران در شاخصه آزادی اقتصادی اظهار کرد: این رتبه بندی که از سوی موسسه بین‌الملی فریزر صورت گرفته به دلیل مراجعه بیشتر سرمایه گذاران به آن بسیار مهم است.
وی با بیان اینکه به دلیل تحریم دسترسی آنها با اطلاعات ایران مناسب نبوده است،گفت: سعی کردیم اطلاعات و گزارش‌های آنها به روز شود و امیدوار هستیم زمانیکه گزارشات جدید ما تایید شد رتبه ما مجددا بهبود یابد.
 
رئیس مرکز سرمایه‌گذاری اتاق تهران افزود:  موسسه فریزر  پنج شاخص حقوق مالکیت، دسترسی به پول سالم، حجم اندازه مالیات، آزادی تجارت خارجی و قوانین و مقررات را بررسی و بر اساس آن کشورها را رتبه بندی می کند.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *