صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

افزایش خودکشی و جرایم در میان کودکان در اراضی اشغالی

۰۴ بهمن ۱۴۰۱ - ۰۸:۱۱:۳۶
کد خبر: ۴۶۰۷۷۳۰
دسته بندی‌: حقوق بشر ، عمومی
گزارش‌های جدید حاکی از افزایش جرایم و خودکشی در میان کودکان در اراضی اشغالی است.

خبرگزاری میزان - بر اساس یک گزارش جدید در اراضی اشغالی، تعداد کودکان درگیر در فعالیت‌های مجرمانه 91 درصد در سال 2021 افزایش یافته است.

به گزارش «جروزالم پست»، این گزارش سالانه آسیب‌هایی را که در سال مورد نظر به جوانان وارد شده است، شرح می‌دهد و در سال 2021 شاهد حدود 60 هزار گزارش آزار، آسیب یا بی‌توجهی به کودکان و نوجوانان بود؛ افزایشی 8 درصدی نسبت به سال 2020.

از این گزارش‌ها، 52 درصد مربوط به پسران بوده و 48 درصد موارد دختران بودند.

انواع آسیب‌هایی که بیشترین گزارش را داشتند، سوء استفاده (21 درصد) و غفلت (18 درصد) بود که با 131 هزار مورد آزار جسمی بیشترین گزارش را داشت.

اراضی اشغالی در سال 2021 شاهد افزایش گزارش‌های مربوط به سوء استفاده از خردسالان در خانواده، خشونت و سوء استفاده جنسی از خردسالان بود.

گزارش‌های دیگر مربوط به این است که افراد زیر سن قانونی در معرض خطر هستند؛ گزارش‌های خودکشی و اقدام به خودکشی در سال 2021 هم وجود داشته در حالی که گزارش‌های مربوط به اعتیاد 20 مورد افزایش یافت.

قابل توجه‌ترین دسته گزارش‌های مربوط به افراد زیر سن قانونی درگیر در جنایات بود که در سال 2021 حدود 91 درصد افزایش یافت.

کارشناسان معتقدند که این گزارش‌ها به شدت افزایش یافته است زیرا قرنطینه‌های کرونایی در سال 2020 مانع از خروج جوانان از خانه و گرفتار شدن آنها در مشکل شده است.

در سال 2021، دادگاه‌ها توصیه کردند که افراد زیر سن قانونی کمتر از سال 2020 از حضانت والدین خود حذف شدند، با این حال، مواردی افزایش یافت که در آن دادگاه‌ها تصمیم گرفتند افراد زیر سن قانونی را که قبلاً از حضانت والدین خود خارج شده بودند، همچنان حفظ کنند.

«چاوا لوی»، رئیس مددکار اجتماعی قانون جوانان در اراضی اشغالی که این گزارش را گردآوری کرد، گفت: ما شاهد افزایش نگران کننده در سایر پارامترها و تعداد کلی کودکان و نوجوانانی هستیم که آسیب دیده‌اند. در حالی که قرنطینه و فلج شدن سیستم آموزشی مربوط به گذشته است، ما هنوز با عواقب این بیماری همه‌گیر دست و پنجه نرم می‌کنیم و تا زمانی که شاهد تثبیت داده‌ها باشیم، زمان می‎برد.

انتهای پیام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *