صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

محبت پیامبر اسلام (ص) به خانواده خود کم‌نظیر بود/دین اسلام هر روز در حال گسترش است

۲۶ مهر ۱۳۹۷ - ۰۹:۰۰:۱۹
کد خبر: ۴۶۰۷۰۵
کارشناس علوم قرآنی گفت: محبت حضرت محمد (ص) نسبت به خانواده متفاوت و کم نظیر بود و این ویژگی در خانواده و اهل بیت به شکل دو طرفه وجود داشت.

حجت الاسلام والمسلمین محمدعلی رضایی کارشناس علوم قرآنی در گفت و گو با خبرنگار گروه فرهنگی ، درباره پیامبر اکرم (ص) و نقشی که ایشان ایفا کردند گفت: در نقاطی که ترویج اسلام توسط پیامبر اکرم(ص) آغاز شد تمام کسانی که در ظلم، جهالت و گرفتاری ها بودند راهنمایی شدند، مردم به دین اسلام گرایش پیدا کردند و از وجود مقدس ایشان جهان به طور یکپارچه بهره مند شد و هنوز نیز دین اسلام هر روز رو به گسترش است.

این کارشناس علوم قرآنی درباره متفاوت بودن زندگی رسول خدا (ص) نسبت به سایر بندگان اظهار کرد: ایشان شخصیت متفاوت و بی نظیری داشتند و وقایع و ماجراهایی که در زندگی با آن روبه رو بودند در زندگی هیچ بنده دیگری مشاهده نمی شود. اتفاقی که در زمان رحلت پیامبر اکرم(ص) رخ داد، برای هیچ یک از انبیاء در زمان مرگ پیش نیامد. نقل شده است که حضرت فاطمه زهرا (س) در محضر رسول خدا(ص) بودند که کسی درب خانه پیامبر را به صدا در آورد. حضرت فاطمه (س) در را باز کردند و مردی درخواست ملاقات با پیامبر اکرم(س) را کردند.

وی در همین راستا ادامه داد: حضرت فاطمه زهرا (س) فرمودند: پدرم حال مناسبی ندارند و نمی توانند با کسی دیدار کنند. مرد تا مرتبه سوم بر در کوبید و اصرار بر دیدار پیامبر اکرم(ص) داشت و دیدار ممکن نبود تا این که در مرتبه سوم پیامبر اکرم(ص) از دخترشان پرسیدند چه کسی در می زند؟ حضرت فاطمه(س) موضوع را برای او تعریف کردند. رسول خدا(س) فرمود: او برادرم عزرائیل است و از کسی اجازه ورود نمی گیرد. اجازه دهید وارد شود. پس از آن عزرائیل برای قبض روح پیامبر اکرم(ص) وارد شد.

حجت الاسلام والمسلمین صابری به محبت پیامبر اسلام(ص) اشاره کرد و افزود: محبت ایشان نسبت به خانواده متفاوت و کم نظیر بود و این ویژگی در خانواده و اهل بیت به شکل دو طرفه وجود داشت. از داستان‌هایی که در زمان رحلت پیامبر اکرم(ص) در این باره بیان شد این است که حضرت فاطمه(س) بسیار از هجرت پدر ناراحت بود چون ایشان به پیامبر اکرم(ص) علاقه فراوان داشتند و رسول خدا(ص) نیز به دخترشان علاقه بی نظیری داشتند و به دفعات درباره حضرت فاطمه(س) فرمایشات متعددی از ایشان نقل شده است.

این کارشناس علوم قرآنی ادامه داد: از جمله "فاطمه پاره تن من است و هر کس فاطمه را خوشحال کند مرا خوشحال کرده و هر کس مرا خوشحال کند خدا را خوشحال کرده است و عبارت "رضایت فاطمه رضایت خدا است." نقل است وقتی عزرائیل برای قبض روح بر پیامبر اکرم(ص) وارد شدند حضرت فاطمه(س) بسیار بی تابی کرده و اظهار ناراحتی می کردند. در این لحظه رسول خدا(ص) به حضرت فاطمه(س) اشاره کرد و جمله‌ای در گوش ایشان فرمودند و ناراحتی دخترشان برطرف شد که برخی گفته‌اند بعد از فرموده پیامبر ایشان خندیدند.

حجت الاسلام والمسلمین محمدعلی رضایی خاطرنشان کرد: بعدها عده ای در این باره از حضرت فاطمه(س) پرسیدند که پیامبر به شما چه فرمودند که ناراحتی شما برطرف شد؟ ایشان فرمودند: پدرم به من مژده داد اولین شخص از خانواده هستم که به او ملحق می شوم و از این بابت خوشحال شدم.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *