صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

ریشه کنی بی‌سوادی در کشور به ۹۷ درصد رسیده است/آموزش غیرحضوری 3 میلیون دانش‌آموز در شبکه شاد

۰۱ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۳:۳۵:۰۴
کد خبر: ۴۶۰۳۸۵۲
وزیر آموزش و پرورش گفت:در طول سال‌های انقلاب اسلامي توانستیم ريشه كني بی‌سوادی را در گروه سنی۱۰ تا ۴۹ سال از ۴۷ درصد به ۹۷ درصد برسانیم.

خبرگزاری میزان - به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش،  یوسف نوری در دیدار با وزرای آموزش، خانواده و جوانان جمهوری نیکاراگوئه گفت: توصیه رهبر معظم انقلاب و ریاست جمهوری این است که با کشورهایی که در حوزه مقاومت با استکبار جهانی هستند، ارتباط نزدیک داشته باشیم. تحریم‌های ظالمانه باعث رشد کشور شده است و در حوزه زیرساختی فضای مدارس از ۱،۵ متر مربع در ابتدای انقلاب شکوهمند اسلامی به بیش از ۵ متر مربع رسیدیم. در طول سال‌های انقلاب اسلامي توانستیم ريشه كني بی‌سوادی را در گروه سنی۱۰ تا ۴۹ سال از ۴۷ درصد به ۹۷ درصد برسانیم. دانش آموزان ما در المپیادهای جهانی رتبه‌های برتر جهاني را دارند و توانستند امسال ۲۰ مدال طلا کسب کنند.

عضو کابینه دولت مردمی با اشاره به ویژگی‌های آموزش و پرورش نیکاراگوئه گفت: اصلاحات آموزشی نیکاراگوئه با شعار یک وزارتخانه در جامعه شروع شده و۴ درصد تولید ناخالص ملی را به آموزش و پرورش اختصاص داده‌ايد و برنامه ویژه دانش آموزان با نیازهای ویژه دارید و تقویت مهارت‌های زندگی برای دانش آموزان انجام می‌شود.

عضو کابینه دولت سیزدهم گفت: ظرفیت‌های خوبی برای همکاری بین دو کشور وجود دارد که در حوزه ترک تحصیل و بازماندگان از تحصیل می‌توانیم انتقال تجارب داشته باشیم. نهضت سواد آموزی در ایران برای ریشه کنی بی‌سوادی تشکیل شده است و در طول انقلاب اسلامی کارنامه موفقی که در سنین۱۰ تا ۴۹ سال داشته‌ایم، در المپیادهای دانش آموزی رتبه‌های برتر جهانی را از سال ۱۳۶۳ تاکنون کسب کرده‌ایم که در این زمینه‌ها با کشور نیکاراگوئه می‌توانیم همکاری نماییم.

وی گفت: در نیکاراگوئه در زمان شیوع کرونا آموزش سیار داشتید و ما شبکه شاد را در این دوران تاسیس کردیم و می‌توانیم در این حوزه تجربیات خود را منتقل دهیم و اکنون که بخشی از مدارس ما به صورت غیرحضوری برگزار می‌شود، ۳ میلیون نفر در آن آموزش می‌بینند.

نوری تصریح کرد: انجمن اولیا و مربیان در ایران قدمت طولانی دارد و در حوزه خیرین مدرسه ساز از هر دو کلاس درس یک کلاس درس توسط خیرین مدرسه ساز ساخته می‌شود که می‌توانیم در این دو حوزه نیز انتقال تجربیات داشته باشیم. همچنین جمهوری اسلامی ایران آمادگی دارد تا در راستای اجرای تفاهم‌نامه همکاری بین دو کشور اقدام کند.

انتهای پیام/




ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *