قدردانی نماینده یونیسف از اقدامات قوه قضاییه در حمایت از کودکان و نوجوانان
ویل پارکس نماینده یونیسف در کارگاه آموزشی ارائه خدمات مشاوره در نظام عدالت اطفال و نوجوانان ویژه قضات و مشاوران دادگاههای اطفال و نوجوانان گفت: از شریک اجرایی خود یعنی قوه قضاییه بابت تلاشهایش در حمایت از کودکان و نوجوانان سپاسگزاری میکنم ودستاوردهایی که امروز آن را جشن میگیریم طبیعتا بدون تلاش قوه قضاییه امکان پذیر نبوده است.
ویل پارکس نماینده یونیسف در ایران در این کارگاه آموزشی اظهار کرد: این کارگاه که با همکاری معاونت اجتماعی قوه قضاییه و یونیسف برگزار شده است تلاش دارد تا در انجام وظایف خود در حمایت از کودکان نقش فعالی داشته باشد.
وی با اشاره به روز جهانی کودک بیان کرد: مایل هستم در اینجا از اقدامات قوه قضاییه در حمایت از کودکان و نوجوانان تشکر کنم.
نماینده یونیسف در ایران افزود: معمولا روز کودک با برگزاری کارهای شادی بخش و جشن برگزار میشود، اما در حقیقت این روز برای تجدید حمایتها از حقوق کودکان است تا آنها از حقوق خود به نحو بهتری بهرهمند شوند.
ویل پارکس بیان کرد: بسیار خوشحالم که میبینیم که پس از تصویب قانون در سال ۳۹۴ ، دادگاههای اطفال با حضور قاضی و مشاور برگزار میشود و مشاوران زن در دادگاههای اطفال حضور دارند و این مشاوران متخصص در این زمینه نقش فعالی را در حمایت از کودکان ایفا میکنند.
وی تصریح کرد: اگر چه رأی مشاور یک رأی یک مشورتی است، اما این رأی در صدور حکمهای بهتر بسیار تأثیرگذار است.
نماینده یونیسف در ایران گفت: در سطح جهان، اسناد بین المللی متعددی در حمایت از کودکان به تصویب رسیده است. رهنمودهای پیشگیری از بزهکاری کودکان در سال ۱۹۹۰ و سند پیماننامه حقوق کودکان مصوب ۱۹۸۹ از جمله این اسناد بین المللی است و اگر چه اسناد بین المللی استانداردهای حداقلی را دارند، اما بهره مندی از آنها رعایت حقوق کودکان را بیش از پیش به دنبال خواهد داشت.
ویل پارکس گفت: در اینجا لازم از شریک اجرایی خود یعنی قوه قضاییه بابت این تلاشهای خوب سپاسگذاری کنم و دستاوردهایی که امروز آن را جشن میگیریم طبیعتا بدون تلاش قوه قضاییه امکان پذیر نبوده است.
وی اظهار کرد: همچنین مایل هستم از این فرصت استفاده کنم و بر حمایتهای یونیسف از اقدامات قوه قضاییه و دیگر سازمانها که در خصوص حمایت از حقوق کودکان است، تاکید کنم. امیدوارم این کارگاه هم مانند گذشته کارگاهی مفید بوده و به آنچه که موجب ارتقا مصالح کودکان میشود، کمک کند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *