صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

منتظر اقدامات عملی "پاکستان" در روند صلح هستیم

۱۹ مهر ۱۳۹۷ - ۱۸:۰۱:۰۱
کد خبر: ۴۵۸۸۰۷
نماینده ویژه اشرف غنی با اشاره به سفر اخیر هیئت مشترک مقامات آمریکایی به اسلام‌آباد اعلام کرد، ما خوش‌بینانه محتاط هستیم زیرا پاکستان باید اقدامات عملی را در روند صلح انجام دهد.

به گزارش گروه بین‌الملل ، زلمی خلیلزاد پس از آنکه به عنوان نماینده ویژه آمریکا در روند صلح افغانستان تعیین شد همراه با شماری از مقامات آمریکایی به پاکستان سفر کرد تا درباره روند صلح افغانستان گفت‌وگو کند.

وی که در این سفر از سوی نمایندگان کاخ سفید، وزارت دفاع، خارجه و نهادهای اطلاعاتی آمریکا همراهی می‌شد با شماری از مقامات پاکستانی از جمله وزیر خارجه این کشور دیدار و گفت‌وگو کرد.

«شاه محمود قریشی» وزیر خارجه پاکستان در این دیدار به هیئت مقامات آمریکایی اطمینان داده است که برای کمک به روند صلح افغانستان تلاش خواهد کرد.

سفیر افغانستان در اسلام‌آباد در واکنش به این موضوع اعلام کرد، اسلام‌آباد به تعهدات خود عمل کند ما به تعهدات اخیر پاکستان برای ادامه تلاش‌ها در روند صلح محتاطانه خوشبین هستیم.

«عمرزاخیلوال» اظهار داشت: با وجود برخی امیدواری‌ها، افغانستان هنوز خواستار عملی شدن تعهدات پاکستان در این روند است.

وی افزود: دیدار مقامات آمریکایی به ریاست خلیلزاد از پاکستان مهم است اما اسلام‌آباد باید اقدامات عملی را انجام دهد.

جزئیات دیدارخلیلزاد با مقامات آمریکایی رسانه‌ای نشد اما وزارت خارجه پاکستان با صدور بیانیه اعلام کرد که وزیرخارجه پاکستان درباره همکاری این کشور در روند صلح به خلیلزاد اطمینان داده است.

کارشناسان معتقدند که آمریکا رویکرد دوگانه را در روند صلح افغانستان دنبال می‌کنند تا جنگ و ناامنی در این کشور ادامه یابد و پاکستان نیز در این راستا با آمریکا همکاری می‌کند.

«عبدالودود پیمان» نماینده ولایت قندوز در پارلمان تصریح کرد گفت‌وگوها با اسلام‌آباد در زمینه صلح هیچ نفعی برای افغانستان ندارد زیرا اسلام‌آباد در گذشته نیز از همکاری صادقانه با دولت افغانستان خودداری کرده بود.

با این حال، کارشناسان تاکید می‌کنند که تنها راه برقراری صلح در افغانستان خروج نظامیان آمریکایی از این کشور است زیرا استراتژی های جنگی آمریکا و سیاست‌های متضاد آن بزرگترین مانع در روند صلح تلقی می‌شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *