لزوم توجه به نظارتهای الکترونیکی بر موسسات حفاظتی و مراقبتی/ آمادگی قوه قضاییه برای استفاده از ۱۰۰ هزار نیروی موسسات حفاظتی و مراقبتی به عنوان دیده بان پیشگیری
معاون اجتماعی و پیشگیری از جرم قوه قضاییه در هفتمین گردهمایی موسسات حفاظتی و مراقبتی که در هفته نیروی انتظامی برگزار شد، برای استفاده از ۱۰۰ هزار نیروی موسسات حفاظتی و مراقبتی به عنوان دیده بان پیشگیری اعلام آمادگی کرد.
به گزارش خبرنگار گروه حقوقی و قضایی ، محمد باقر الفت معاون اجتماعی وپیشگیری از جرم قوه قضاییه در هفتمین گردهمایی موسسات حفاظتی و مراقبتی که در هفته نیروی انتظامی برگزار شد اظهار کرد: قانون توسعه چهارم در سال ۸۵ تصویب شد و در ماده ۱۲۲ اجازه داده شد موسساتی ایجاد شوند که وظایف خدمات انتظامی و حفاظتی را تا حدودی عهده دار شوند لذا برای عملیاتی کردن ماده ۱۲۲ آیین نامه به تصویب رسید.
الفت گفت: قانونگذار توجه داشته است که نمیخواهد وظایف حاکمیتی را به موسسات غیر دولتی واگذار کند، لذا باید کنترل و نظارت بر این موسسات به صورت دقیق اعمال شود.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه بیان کرد: زمانی که به مدیریتهای اجتماعی قائل شویم، اعمال این مدیریتها باید با نظارتهای دقیق باشد. در خصوص نظارتها هم باید از روشهای نوین و شیوههای بهتر استفاده کرد. اکنون دوره ارتباطهای کاغذی گذشته است پس باید نظارتها بر این موسسات به صورت تمام وقت و الکترونیکی باشد، چون اقدامات حفاظتی تعطیل بردار نیست و زمانی که همه مردم درحال استراحت هستند تازه کار موسسات حفاظتی و مراقبتی شروع میشود، بنابر این در ناجا باید به نظارتهای الکترونیکی توجه بهتری شد.
الفت گفت: اگر بخواهیم آیین نامه موسسات حفاظتی را اصلاح کنیم نیاز به اتکای قانونی داریم که آن اتکا در قانون نیروی انتظامی وجود دارد.
الفت افزود: گاهی دیده میشود شرکتهای خدماتی که صلاحیت آنها و کارکنان آنها مشخص نیست کار شما و موسسات حفاظتی را انجام میدهند و این درست نیست و علت مراجعه مردم به این شرکتها این است که مردم از ظرفیت شما در موسسات حفاظتی آگاهی کاملی ندارند.
وی بیان کرد: باید مردم آگاهی داشته باشند و بدانند که با چه نیروی توانمندی میتوانند همکاری کنند و اگر این اطلاع رسانی به درستی انجام شود مردم به سمت شرکتهای خود خوانده حفاظتی نمیروند.
الفت افزود: اقتدار و صلابت و سرمایه اجتماعی زمانی به دست میآید که آموزشها درست و به موقع باشد و اگر به خاطر عدم آموزش نتوانیم به درستی انجام وظیفه کنیم، سرمایه اجتماعی خود را روز به روز از دست خواهیم داد.
وی افزود: این آموزشها باید توسط مربیان مجرب به صورت دائمی و به روز برگزار شود و هر چه آموزشها بیشتر و بهتر باشند مردم امنیت بهتری را خواهند داشت.
الفت فرماندهان نیروی انتظامی را خطاب قرار داد و گفت: از شما میخواهم به موسسات حفاظتی و مراقبتی به عنوان منبع درآمد نگاه نشود، در جلسه امروز بیان شد که ۱۰۰ هزار نفر نیروی فعال در این حوزه وجود دارد که مدیریت و هدایت آنها طبیعتا کار عظیم وسختی است، اما خوب است از این ۱۰۰ هزار نفر به نحو خوبی حمایت شود.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه گفت: ما در قوه قضاییه آمادگی داریم این ۱۰۰ هزار نفر را به عنوان دیده بان پیشگیری شناسایی کنیم و گزارشان آنها را مورد رسیدگی قرار دهیم.
الفت در پایان گفت: ما میتوانیم در قوه قضاییه از شما حمایت قضایی کنیم تا به وظایف خود با قدرت بهتری عمل کنید.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *