صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

استهزاء یک قربانی جنسی توسط ترامپ!/ وقتی شعارهای«عدالت جنسیتی» و «حقوق زنان» در آمریکا رنگ می‌بازد/ متهم به «تجاوز به عنف» در کرسی بالاترین مرجع حقوقی آمریکا!

۱۷ مهر ۱۳۹۷ - ۱۰:۲۹:۵۳
کد خبر: ۴۵۸۴۰۱
دسته بندی‌: سیاست ، عمومی
روز شنبه ۶ اکتبر (۱۴ مهر) سرانجام پس از کش‌وقوس‌های فراوان، «برت کاوانا» نامزد معرفی شده از سوی دونالد ترامپ برای پر کردن کرسی خالی دیوان عالی آمریکا از سنای این کشور رای اعتماد گرفت.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی ، غربی‌ها دهه‌هاست که با شعار‌هایی نظیر «حقوق زنان» در حال هجمه به معیار‌های جوامع دیگر از جمله جوامع اسلامی هستند. غربی‌ها و دنباله‌رو‌های آن‌ها بر مبنای تعریف مخدوش و مغلوط خود از حقوق زنان، ارزش‌هایی نظیر عفاف و حجاب را انکار می‌کنند و این مفاهیم بنیادین و تعالی بخش بشری را ضدارزش می‌انگارند.

زن در کشورهای غربی و بویژه در آمریکا به یک کالا تبدیل شده است و شعار‌های پرطمطراق غربی‌ها در مورد حقوق زن و اتهام‌زنی به جوامع دیگر در مورد زنان، فریبی بیش نیست؛ این فریبکاری اکنون با اتفاقاتی که در آمریکا و سایر جوامع غربی به وقوع پیوسته، برای جهانیان نمایان شده است.

روز شنبه ۶ اکتبر (۱۴ مهر) سرانجام پس از کش‌وقوس‌های فراوان، «برت کاوانا» نامزد معرفی شده از سوی دونالد ترامپ برای پر کردن کرسی خالی دیوان عالی آمریکا از سنای این کشور رای اعتماد گرفت.

رای اعتماد سنانور‌های آمریکایی به «برت کاوانا» نامزد معرفی شده از جانب ترامپ برای تکیه بر کرسی بالاترین مرجع حقوقی در آمریکا در شرایطی انجام گرفت که ادله زیادی در مورد تجاوزات جنسی کاوانا علیه زنان وجود دارد.

خانم «کریستین بلازی فورد» یک استاد روانشناسی در کالیفرنیا آمریکاست که با حضور در کمیته قضایی سنای آمریکا به همراه مستندات کافی، تعرض جنسی کاوانا به خود را به اثبات رساند.

با این همه سناتور‌های آمریکایی، بدون توجه به شهادت و مستندات خانم فورد، رای به حضور «برت کاوانا» در دیوان عالی آمریکا دادند. ترامپ نیز که خود با انبوهی از اتهامات ثابت شده در مورد متجاوز بودن روبه روست، طی یک سخنرانی در می‌سی‌سی‌پی در میتینگ هوادارانش، خانم فورد که یک قربانی تعرض جنسی در آمریکاست را به باد سخره و استهزاء گرفت.

جلسه رای اعتماد سنانور‌های آمریکایی به «برت کاوانا» نامزد معرفی شده از جانب ترامپ برای تصدی کرسی دیوان عالی آمریکا، در شرایطی برگزار شد که معترضان زیادی در بیرون از ساختمان کنگره، خطاب به سناتور‌هایی که یک متجاوز به عنف را عضو دیوان عالی آمریکا کرده بودند، شعار می‌دادند: «شرمتان باد».

اما عضویت فردی که اتهامات مستندی در مورد متجاوز به عنف بودن وی وجود دارد، در دیوان عالی آمریکا را باید سقوط آزاد موازین اخلاقی در این کشور دانست. کشوری که مدعی ارزش دادن به حقوق زنان است، فردی را به عضویت در بالاترین مرجع حقوقی خود منصوب کرده که متهم به تجاوز جنسی به زنان است. اینجاست که ادعای آمریکایی‌ها و شیفتگان و اذناب این کشور، پیرامون حفظ شأن و حقوق زنان رنگ می‌بازد و بیش از پیش ثابت می‌شود که از منظر گردانندگان کشوری همچون آمریکا، زن چیزی بیش از یک کالا نیست.

طنز تلخ ماجرا آنجایی است که همین آمریکایی‌ها که یک متهم به تجاوز به زنان را به عنوان عضو دیوان عالی کشور خود منصوب می‌کنند، در قبال وضعیت زنان در کشور ما ژست‌های حقوق بشری می‌گیرند.

بهمن ماه سال گذشته، «هیتر نوئرت» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در یک موضعگیری خصمانه و ضدایرانی به حمایت از معدود افراد اجیرشده‌ای پرداخت که  اقدام به کشف حجاب و اعمال منافی هنجار‌های جامعه و عفت عمومی می‌کردند.

اما فساد لجام گسیخته در جوامع غربی و بویژه آمریکا که نشان از اضمحلال سنگ بنای فکری این جوامع و نوع نگاه آن‌ها به مقولاتی همچون «آزادی» و «زن» است، صرفا به ماجرای اخیر «برت کاوانا» خلاصه نمی‌شود، بلکه فهرستی بلندبالا از نقض حقوق زنان و استفاده ابزاری از آن‌ها و تقلیل جایگاه زنان به یک برده جنسی در آمریکا وجود دارد.

اکتبر ۲۰۱۷ (مهر ۹۶) بود که خبر تجاوز جنسی یک تهیه کننده آمریکایی به نام «هاروی واینستین» به چند بازیگر زن، محافل هنری و رسانه‌ای در غرب را در شوک فرو برد. بازیگران زنی که در میان آن‌ها اسامی سرشناس نیز کم به چشم نمی‌خورد، یکی پس از دیگری طی افشاگری‌های بی‌سابقه‌ای اعلام کردند که از سوی این تهیه کننده آمریکایی مورد تعرض جنسی قرار گرفته‌اند. این بازیگران زن حتی کارزاری تحت عنوان #میتو را نیز در شبکه‌های اجتماعی راه انداختند.

البته دامنه فساد و فحشاء و تعرضات جنسی به زنان در آمریکا صرفا به هالیوود منحصر نیست بلکه دایره این قبیل مسائل ضداخلاقی به عالم سیاست و سیاستمدران آمریکایی هم کشیده شده است که در این موضوع رئیس جمهوری فعلی آمریکا یعنی دونالد ترامپ یک سردمدار محسوب می‌شود.

در بخش‌هایی از کتاب جنجالی «آتش و خشم» - نوشته «مایکل وولف» روزنامه‌نگار آمریکایی - به گوشه‌هایی از بی‌بندوباری‌های اخلاقی ترامپ اشاره شده است. او در این کتاب در زمینه فساد اخلاقی با «بیل کلینتون» رئیس‌جمهور اسبق آمریکا مقایسه شده است.

 

اسلام به‌وسیله‌ی حجاب در را بر روی آن مسیری که جنس زن را به این نقطه‌ی انحراف برساند بسته
مقام معظم رهبری هفدهم اسفند سال گذشته در دیدار مداحان اهل‌بیت علیهم‌السلام بیانات مهمی را پیرامون نوع نگاه به زن در غرب ایراد فرمودند.

معظم‌له در بخشی از بیاناتشان در این دیدار فرمودند: «زن غربی مظهر مصرف، آرایش، جلوه‌گری در مقابل مردان و وسیله‌ی هیجان جنسیِ نوع مرد و جنس مرد است. بقیّه‌ی حرف‌هایی که می‌زنند، مثل قضیّه‌ی عدالت جنسیّتی و این حرفها، همه حرف است و ظاهر قضیّه است، باطن قضیّه آن است. شنیدید که تعداد قابل توجّهی از بانوان صاحب‌مقام غربی، در همین چند ماه قبل از این، یکی پس از دیگری اعلان کردند که در دوران جوانی، در جریان مسائل اداری‌ای که در آنجا‌ها عضو بوده‌اند، با زور و با خشونت مورد سوءاستفاده قرار گرفته‌اند؛ این را به زبان آوردند، گفتند. این‌ها زن‌های معمولی نیستند؛ زن‌های برجسته‌ی غربی‌اند. اسلام به‌وسیله‌ی حجاب در را بر روی آن مسیری که جنس زن را به این نقطه‌ی انحراف برساند بسته؛ اجازه نداده. حجاب اسلامی وسیله‌ی مصونیّت زن است؛ حجاب وسیله‌ی محدودیّت زن نیست».



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *