صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

مرگ 5 هزار پناهجو در مرزهای اروپا

۱۳ دی ۱۴۰۱ - ۰۸:۱۵:۵۸
کد خبر: ۴۵۷۸۹۴۲
دسته بندی‌: حقوق بشر ، عمومی
نهادهای بین‌المللی مرگ هزاران پناهجو را در مرزهای اروپا طی سال‌های اخیر ثبت کرده‌اند.

خبرگزاری میزان - پروژه مهاجران گمشده سازمان بین‌المللی مهاجرت (IOM) دستکم 5 هزار و 684 مورد مرگ را در مسیرهای مهاجرت به اروپا و داخل اروپا از ابتدای سال 2021 ثبت کرده است.

به گزارش «iom.int»، «جولیا بلک»، نویسنده گزارش جدید IOM درباره داده‌های پروژه مهاجران گمشده در اروپا برای سال 2021، گفت: ما از سال 2014 بیش از 29 هزار مرگ را در طول سفرهای مهاجرت به اروپا ثبت کرده‌ایم؛ مسیرهای امن برای مهاجرت به شدت مورد نیاز است.

دستکم دو هزار و 836 مرگ و ناپدید شدن در مسیر مدیترانه مرکزی از سال 2021 (تا اواخر اکتبر 2022) ثبت شده است که در مقایسه با دو هزار و 262 مرگ ثبت شده بین سال‌های 2019-2020 روند افزایشی داشته است.

در مسیر غرب آفریقا-آتلانتیک به جزایر قناری اسپانیا، هزار و 532 مرگ در دوره تهیه گزارش ثبت شده است، رقمی که در حال حاضر بالاتر از هر دوره دو ساله از زمانی که IOM ثبت مرگ و میر را در سال 2014 آغاز کرد، بیشتر است.

در هر دوی این مسیرهای طولانی و خطرناک خارج از کشور، داده‌های سال جاری به احتمال زیاد ناقص خواهند بود، با توجه به فرآیند کار فشرده بررسی «کشتی‌های غرق‌شده نامرئی».

از سال 2021، افزایش تلفات در بسیاری از مسیرهای اروپایی دیگر در مقایسه با سال‌های گذشته ثبت شده است، به ویژه در مرز زمینی ترکیه-یونان (126 مورد مرگ ثبت شده)، مسیر بالکان غربی (69)، کانال مانش (53) ، در مرزهای بلاروس و اتحادیه اروپا (23) و مرگ اوکراینی‌هایی که به اروپا می‎آیند (17).

سوابق پروژه مهاجران گمشده، فراتر از شکست ساختاری اروپا در ارائه مسیرهای ایمن و کافی، نشان می‌دهد که بسیاری از مرگ و میرها در مسیرهای مهاجرت به کشورهای مقصد در اروپا می‌توانست با کمک‌های سریع و مؤثر به مهاجران جلوگیری شود.

گزارش‌های بازماندگان به IOM نشان می‌دهد که دستکم 252 نفر در جریان اخراج‌های اجباری ادعایی توسط مقامات اروپایی، که به عنوان عقب‌نشینی نیز شناخته می‌شوند، از سال 2021 جان خود را از دست داده‌اند.

در مجموع، بیش از 17 هزار نفر که بین سال‌های 2014 تا 2021 در مسیرهای اروپا و داخل اروپا جان خود را از دست داده‌اند، بدون هیچ گونه اطلاعاتی در مورد کشور مبدا فهرست شده‌اند.

انتهای پیام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *