حاشیههای جلسه بررسی CFT؛ از دست نوشته تا نطق داغ
جلسه علنی امروز مجلس با دستورکار بررسی لایحه «الحاق ایران به کنوانسیون مبارزه با تامین مالی تروریسم» موسوم به (CFT) با حاشیههایی همراه بود.
علی لاریجانی اداره این جلسه را برعهده دارد.
اولین دستور امروز بهارستان، بررسی لایحه «الحاق ایران به کنوانسیون مبارزه با تامین مالی تروریسم» موسوم به (CFT) است.
بیشتر بخوانید: FATF در ایستگاه بهارستان/ فردا؛ چکشکاری CFT در مجلس
لایحه بررسی (CFT) در حالی امروز روی میز نمایندگان مجلس قرار گرفت که پس از آغاز این جلسه، کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس از ساعت ۶ صبح امروز نشستی را با عنوان بررسی ابعاد این لایحه با حضور صاحبنظران و به صورت غیررسمی برگزار کرد.
رأی گیری بدون برگه
بررسی (CFT) در مجلس با یک رأی گیری مهم آغاز شد.
علی لاریجانی در ابتدای این جلسه درباره نحوه رأی به این لایحه رأی گیری کرد و نمایندگان با ۱۱۷ رأی موافق، ۱۱۱ رای مخالف و ۱۷ رای ممتنع با رای گیری با برگه و آشکار به این لایحه مخالفت کردند تا از این طریق رأی گیری درباره این لایحه همچون گذشته به صورت الکترونیک برگزار شود.
در ادامه جلسه نمایندگان مخالف و موافق این لایحه برای بیان دیدگاههای خود پشت جایگاه ناطقان حاضر شدند. نطق محمد دهقان نماینده مردم طرقبه و بهروز نعمتی نماینده مردم تهران به گرمای هر چه بیشتر این جلسه دامن زد.
حدوداً رأس ساعت ۹:۱۰ صبح برخی از نمایندگان مخالف این لایحه حین نطق ناطقان دست به کار شدند و با در دست گرفتن دستنوشتههایی با نوشته «من اطلاعات اقتصادی کشور را در جنگ اقتصادی به دشمن نمیدهم» انتقاد خود را علنی کردند.
نمایندگانی همچون نصرالله پژمانفر، سید ناصر موسوی لارگانی و سید صادق طباطبائی این دستنوشته را برای لحظاتی روبه روی لنز عکاسان گرفتند.
این پایان حواشی جلسه امروز نبود و در ادامه دستنوشتهای از سوی دیگر مجلس حواس عکاسان را به خود جلب کرد. بر روی این دستنوشته که در دستان شهریاری و دهمرده قرار داشت نوشته شده بود که «به کنوانسیون استعماری رأی نمیدهیم».
رأس ساعت ۹:۳۰ گرمای نطق ناطقان، درباره (CFT) نمایندگان را از روی صندلی خود بلند کرد تا در نزدیکی جایگاه و به صورت ایستاده به مذاکرات گوش فرا دهند.
البته درجریان این جلسه برخی در پایان پاراگراف نطق ناطقان احسنت احسنت میگفتند تا از این طریق موافقت خود را از ادای برخی مطالب عنوان کنند. تا جایی که سید حسین نقوی حسینی در مخالفت با این لایحه یک توصیه به ظریف داشت که مورد حمایت نمایندگان قرار گرفت.
وی در نطق خود گفت: آقای ظریف! ما برجام را تصویب کردیم، شرط گذاشتیم، اما چه دستاوردی برای ما داشت.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *