صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

آمریکا و موضوع حمایت از تروریسم؛ ایجاد داعش و پشتیبانی از گروه‌های تروریستی

۱۴ دی ۱۴۰۱ - ۱۱:۳۸:۱۶
کد خبر: ۴۵۷۴۷۴۵
دسته بندی‌: حقوق بشر ، عمومی
آمریکا در حالی ادعای مبارزه با تروریسم را دارد که مدارک و شواهد تایید کننده حمایت همه جانبه این کشور از تروریسم است.

خبرگزاری میزان – آمریکا در طول سالیان متمادی مدعی مبارزه با تروریسم بوده و با این ادعا در امو داخلی بسیاری از کشورها مداخله کرده، به چند کشور حمله کرده و پایگاه‎هایی را در برخی کشورها ایجاد کرده است.

اما اسناد و شواهد معتبر و فراوانی که تاکنون منتشر شده‌اند ابعادی دیگر از اقدامات آمریکا را افشا می‎کنند.

داعش ساخته دست آمریکا

آمریکا در سال های اخیر همواره مدعی مبارزه با گروه تروریستی داعش در کشورهای خاورمیانه بوده و حتی ائتلاف موسوم به «ائتلاف بین‌‎المللی علیه داعش» را نیز در عراق و سوریه به راه انداخت.

اما واقعیت ماجرا چیز دیگری را نشان می‎دهد و گزارش‌های میدانی و اسناد و مدارک نشان از همراهی کامل آمریکا با تروریسم و گروه تروریتس داعش است.

حمایت میدانی از عناصر تروریستی

نیروهای آمریکایی در عراق و سوریه در سال‌های اخیر که به بهانه مبارزه با تروریسم در این کشورها مستقر شده بودند در موارد بسیاری به شیوه‌های گوناگون از عناصر تروریستی و به خصوص داعش حمایت کرده‌اند؛ از ارسال تجهیزات گرفته تا آموزش و مقابله با عمیات ضد تروریستی از سوی گروه‌های دیگر و فراری دادن تروریست‌ها.

بنا بر گزارش‌ها، نیروهای آمریکایی مستقر در منطقه راهبری «التنف» سوریه از تکفیری‎های داعش حمایت لجستیکی و نظامی می‌کنند.

نیروهای اشغالگر آمریکایی در منطقه «التنف» حمایت لجستیکی و نظامی زیادی از تروریست‌های داعش می‌کنند و این حمایت‌ها از طریق جاده‌های خاکی که صحراهای «رقه و حماه» را به هم متصل می‌کند، به عناصر تروریستی می‌رسد.

اخیرا خبرگزاری سوریه، سانا، به نقل از منابع محلی گزارش داد که تعدادی از تروریست‌های داعش در پایگاه نظامی آمریکا در شهر الشدادی در استان حسکه در شمال شرقی سوریه آموزش می‌بینند.

اذعان مقامات آمریکایی به ایجاد داعش از سوی این کشور

«رند پاول»، سناتور جمهوری‌خواه آمریکا، سیاست‌های نادرست این کشور و مداخله‌ی بیش‌ از حد در بحران سوریه را عامل به وجود آمدن پناهگاهی مناسب برای تروریست‌های غرب آسیا و کشیده شدن هرج‌ومرج به شمال عراق می‌داند.

وی یکی از دلایل تقویت داعش را ارسال سلاح‌های آمریکایی برای متحدان این گروه تروریستی در سوریه عنوان می‌کند و می‌گوید: داعش در سوریه متحد ما بود. ما برای عقب راندن نیروهای وفادار به دولت دمشق، به شبه‌نظامیان سلاح دادیم و مکانی امن برای این افراد در سوریه درست کردیم. به نظر من، دخالت ما در سوریه منجر به اوضاع جاری عراق شد.

«دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور پیشین آمریکا، نیز در سخنانی دولت اوباما را متهم کرد که به‌صورت فعالانه از گروه‌های تروریستی که بعدها به داعش تبدیل شدند، حمایت کرده است.

ترامپ بارها تاکید کرد من می‌خواهم بگویم که «هیلاری کلینتون» نیز یکی از موسسان داعش است.

«مایک پنس»، معاون ترامپ، نیز با صدور بیانیه‌ای اعلام کرده بود سیاست‌های اوباما و کلینتون به ایجاد داعش منجر شد.

پس از حمله‌ جنگنده‌های ارتش آمریکا به مواضع ارتش سوریه، «ماریا زاخاروا»، سخنگوی وزارت خارجه‌ روسیه، گفت: اگر پیش‌تر به این شک داشتیم که جبهه‌ النصره این‌گونه مورد حمایت قرار می‌گیرد، اکنون پس از حمله‌ی هوایی علیه ارتش سوریه به این نتیجه واقعا وحشتناک برای کل جهان رسیدیم: کاخ سفید از داعش حمایت می‌کند.

این در حالی است که «ولادیمیر ساوچنکو»، رئیس مرکز سازش روسیه، مستقر در پایگاه حمیمم لاذقیه، اعلام کرد: پس از حمله‌ی هوایی جنگنده‌های ائتلاف، عناصر داعش به‌ سرعت حملاتی را علیه منطقه‌ی بمباران‌ شده، اجرا کردند.

یازده سپتامبر و بهانه «جنگ علیه تروریسم»

نمونه‌ استفاده‌ی ابزاری آمریکا از تروریسم به سال 2001 بازمی‌گردد؛ حملات یازده سپتامبر در سال 2001 این فرصت را برای آمریکا فراهم کرد تا با بهانه‌ مبارزه با تروریسم، به غرب آسیا لشکرکشی کند.

نتیجه‌ این حملات شکل‌گیری گروه‌های تروریستی متعددی در جهان است که امنیت را در ابعاد جهانی به خطر انداخته است.

گروه تروریستی و تکفیری داعش و گروه‌های تکفیری همفکر داعش در عراق، سوریه و لبنان و شماری از کشورهای غرب آسیا، نتیجه سیاست دولت آمریکا پس از واقعه‌ یازده سپتامبر است.

همچنین آمریکا به بهانه‌ مقابله با تهدید سلاح‌های کشتارجمعی رژیم صدام، به عراق حمله کرد؛ نتیجه‌ این حمله، ویرانی عراق و کشته شدن هزاران نفر از مردم این کشور توسط نظامیان آمریکایی و گروه‌های تکفیری و تروریستی است.

در واقع حملات آمریکا به شهرهای مختلف عراق و نابودی زیرساخت‌ها و نیروهای نظامی عراق مهم‌ترین عامل رشد گروه‌های تروریستی در این کشور بوده است.

انتهای پیام/


برچسب ها: آمریکا تروریسم

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *