صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

الکترونیکی شدن خدمات سلامت، کمک بسیاری به مدیریت منابع می‌کند

۱۱ مهر ۱۳۹۷ - ۱۵:۱۸:۳۰
کد خبر: ۴۵۷۰۶۸
دسته بندی‌: جامعه ، عمومی
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران در نشستی با استاندار کرمان گفت: نسخه نویسی الکترونیکی در استان کرمان به صورت پایلوت در حال انجام است.

به گزارش گروه جامعه ، طاهر موهبتی ضمن تشریح اقدامات سازمان بیمه سلامت و تعداد بیمه شدگان سازمان بیمه در استان کرمان با بیان اینکه می‌توان منابع را مدیریت کرد، گفت: برخی از بیماران در سال ۴ یا ۵ بار ام آر آی انجام می‌دهند و این کار لزومی ندارد. بودجه به معنی منابع و مصارف است و مصارف باید در چهارچوب بودجه باشد.

وی ادامه داد: بخش دولتی و بخش خصوصی در مدیریت منابع به سازمان بیمه سلامت بسیار کمک کردند، هرچند که این اقدام در برخی استان‌ها انجام نشده است.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران بیان کرد: یکی از مهم‌ترین اولویت‌های سازمان بیمه سلامت، جدی گرفتن سازمان الکترونیک است، زیرا الکترونیکی شدن خدمات می‌تواند کمک بسیاری به مدیریت منابع کند.

رییس هیات مدیره سازمان بیمه سلامت اظهار داشت: تغییر رفتار در پزشکان را نمی‌توان با اجبار انجام داد، بلکه باید با روش‌های تشویقی این تغییر رفتار را ایجاد کرد. به هر حال برای اصلاح و مدیریت منابع باید به سمت تجویزکننده رفت و از پزشکان کمک گرفت.

موهبتی با اشاره به حذف دفترچه در بیمارستان‌های استان کرمان گفت: با اجرای این طرح نیازی نیست که پزشک برای نوشتن دارو از دفترچه استفاده کند و تمام خدمات و دارو‌ها در سیستم ثبت می‌شود. امیدواریم بتوانیم این کار را تا پایان سال در کل کشور اجرایی کنیم.

وی با بیان اینکه الکترونیکی شدن خدمات می‌تواند منجر به شفاف سازی شود، افزود: در استان اصفهان رسیدگی به پرونده‌ها به صورت الکترونیکی انجام می‌شود و این کار به صورت پایلوت در این استان آغاز شده است. در استان کرمان ما از ابتدا به نسخه نویسی الکترونیک روی آوردیم.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران گفت: مبالغی را که برای سال ۹۷ از دولت می‌گیریم، برای هزینه‌های سال جاری پرداخت می‌کنیم.

اگر رفتار پزشکان در تجویز دارو و خدمات تشخیصی تغییر نکند، نمی‌توان منابع را مدیریت کرد

محمد جواد فدایی استاندار کرمان در این نشست، گفت: اگر رفتار پزشکان در تجویز دارو و خدمات تشخیصی تغییر نکند، نمی‌توان منابع را مدیریت کرد. فرهنگ باید به شکلی اصلاح شود که پزشکان آن‌چه از دارو و خدمات تشخیصی نیاز است را تجویز کنند و بیش از آن دارویی تجویز نشود.

وی افزود: برای تغییر رفتار در تجویزکننده باید از روش‌های تشویقی استفاده کرد، اما یکی از روش‌های اجرای تغییر رفتار، اجبار است. به هر حال باید با پزشکان درباره مدیریت منابع صحبت شود تا در این راستا به نتیجه رسید.

استاندار کرمان گفت: در کشور‌های توسعه یافته گاهی بیمار به پزشک مراجعه می‌کند و هیچ دارویی برای بیمار تجویز نمی‌شود. باید از تجربه‌های کشور‌های توسعه یافته در راستای مدیریت منابع استفاده کرد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *