صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

حمایت ایران باعث احیای قضیه فلسطین شد

۰۹ مهر ۱۳۹۷ - ۱۱:۳۵:۳۸
کد خبر: ۴۵۶۴۰۹
دسته بندی‌: سیاست ، گزارش و تحلیل
قائم مقام جمعیت دفاع از فلسطین گفت: وقتی انقلاب سال ۵۷ رخ داد، سیاست خارجی ایران بر این مبنا قرار گرفت که از فلسطین به عنوان کشوری اسلامی که تحت ظلم واشغال واقع شده است، حمایت کند. گرچه این حمایت به مذاق خیلی از کشور‌های دنیا از جمله غربی‌ها خوش نیامد، زیرا حمایت ایران باعث احیای قضیه فلسطین شد.
به گزارش خبرنگار گروه سیاسی ، مهدی شکیبایی در نشست گرامیداشت روز همبستگی و همدردی با کودکان و نوجوانان فلسطینی که صبح امروزدر دبیرستان قدس تهران برگزار شد، گفت: تقریبا ۱۷ سال پیش یک نوجوان فلسطینی به نام محمد الدوره که تنها ۱۱ سال داشت مورد آماج گلوله‌های سربازان رژیم صیهیونیستی قرار گرفت و درحالی که پشت پدرش پنهان شده بود به ضرب گلوله مستقیم آن‌ها به شهادت رسید.

شکیبایی ادامه داد: این اتفاق تلخ توسط دوربین‌های خبرنگاران غربی ضبط و منتشر گردید و باعث شد جنایات رژیم صهیونیستی در فلسطین بیشتر از گذشته در افکار عمومی مردم دنیا نمود پیدا کند.

وی افزود: تا قبل از سال ۱۳۸۰ که این اتفاق بیافتد شاید جنایات بیشتری از سوی رژیم صهیونیستی در مناطق اشغالی انجام می‌شد، اما به واسطه بایکوت خبری رسانه‌های غربی به گوش مردم دنیا نمی‌رسید و افکار عمومی از این حوادث تلخ مطلع نمی‌شدند.

قائم مقام جمعیت دفاع از فلسطین بیان کرد: جمهوری اسلامی ایران به پیشنهاد جمعیت دفاع از فلسطین این روز را به خاطر گرامیداشت آن کودک شهید فلسطینی در تقویم خود به نام " روز همبستگی و همدردی با کودکان و نوجوانان فلسطینی " نامگذاری کرد.

شکیبایی خطاب به دانش آموزان حاضر در مدرسه درباره اصل ماجرا و وقایع فلسطین، افزود: وقایع مربوط به فلسطین از یک قرن پیش آغاز می‌شود زمانی که عده‌ای از ثروتمندان یهودی از اروپا به هوس افتادند برای خود کشوری داشته باشند. در آیین یهود، به اعتقاد خودشان به خاطر عصیانی که آن‌ها بر علیه خدا و پیامبرشان داشتند تا زمان روز موعود حق ندارند کشوری داشته باشند و مسیح‌شان باید بیاید آن‌ها را نجات دهد.

وی خاطر نشان کرد:، اما این جریان صهیونیسم ثروتمند که از زرسالاران یهود نیز بودند صد سال پیش تصمیم گرفتند کشوری برخلاف آیین یهود برای خود تشکیل دهند و این هوسشان همزمان با دوره استعمار انگلیس در منطقه بود. در آن زمان در این منطقه نفت هم کشف شده بود.

قائم مقام جمعیت دفاع از فلسطین گفت: از آنجایی که نفت یک کالای استراتژیک در منطقه بود و دارندگان آن کالا در عرصه جهانی دارای قدرت و ثروت می‌شدند لذا انگلیسی‌ها سعی می‌کردند با ماندگاری در این منطقه این کالا را نیز در انحصار خود داشته باشند؛ بنابراین به فکر افتادند یک کشوری را به عنوان پایگاهشان انتخاب کنند و در منطقه بمانند.

شکیبایی خاطر نشان کرد: پس از پایان جنگ جهانی و فروپاشی امپراطوری عثمانی تمام کشور‌های تحت قیومیت عثمانی از جمله فلسطین تحت سلطه انگلیس درمی آیند واز سال ۱۹۱۷ تا ۱۹۴۵ انگلیسی‌ها تمام تلاش خود را کردند تام یهودیان دنیا را در فلسطین اسکان دهند.

وی بیان کرد: البته قبل از فلسطین کشور‌هایی همچون لیبی، آرژانتین واوگاندا را نیز برای اسکان یهودیان دنیا در نظر گرفتند، اما با توجه به اینکه این کشور‌ها ازهویت تاریخی برخوردار نبودند که به واسطه آن بتوانند مردم دنیا را فریب دهند لذا فلسطین را برای اسکان خود انتخاب کردند.

قائم مقام جمعیت دفاع از فلسطین با بیان اینکه نهایتا در سال ۱۹۴۸ اسرائیل تاسیس شد، گفت: انگلیسی‌ها و یهودیان در طول این ۳۰ سال بین دو جنگ جهانی همه یهودیان از سراسر دنیا را به فلسطین آوردند تا یک کشور جدید برایشان تاسیس کنند لذا ۷۰ سال است که فلسطین اشغال شده است.

شکیبایی با بیان اینکه فلسطین کشوری اسلامی در منطقه است، اظهار کرد: وقتی انقلاب سال ۵۷ رخ داد، سیاست خارجی ایران بر این مبنا قرار گرفت که از فلسطین به عنوان کشوری اسلامی که تحت ظلم واشغال واقع شده است، حمایت کند. گرچه این حمایت به مذاق خیلی از کشور‌های دنیا از جمله غربی‌ها خوش نیامد، زیرا حمایت ایران باعث احیای قضیه فلسطین شد.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *