صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

انتقال عناصر "داعش" از سایر کشورها به افغانستان حقیقت ندارد

۰۹ مهر ۱۳۹۷ - ۱۴:۱۲:۰۱
کد خبر: ۴۵۶۳۱۶
سخنگوی وزیر دفاع افغانستان اعلام کرد که انتقال عناصر داعشی از سایر کشورها به افغانستان حقیقت ندارد، اگر مدارک و یا شواهدی در این زمینه وجود دارد باید به دولت وحدت ملی ارائه شود.

به گزارش گروه بین‌الملل ، غفوراحمد جاوید سخنگوی وزیر دفاع افغانستان، اظهارات اخیر وزیر خارجه روسیه درباره انتقال تروریست‌های داعشی به کشورش را تکذیب کرد.

وی افزود: نگرانی‌ها درباره انتقال تروریست‌ها از سایر کشورها به افغانستان بی اساس است و هیچ مدارک و یا شواهدی در این زمینه وجود ندارد.

سخنگوی وزیر دفاع افغانستان اظهار داشت: کشورهای که ادعا می‌کنند داعشی‌ها از سایر کشورها به افغانستان منتقل می‌شوند باید مدارک و شواهدشان را با دولت افغانستان در میان بگذارند.

وی افزود: ما از این کشورها می‌خواهیم که به جای ادعای بی اساس، در جهت مبارزه با تروریسم با دولت افغانستان همکاری کنند.

جاوید خاطرنشان کرد که نیروهای امنیتی افغان با تروریست‌ها از جمله داعش مبارزه می‌کنند و اجازه نمی‌دهند که آنها با استفاده از خاک این کشور به سایرین حمله کنند.

«سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه در حاشیه نشست مجمع عمومی سازمان ملل از انتقال احتمالی جنگجویان داعشی و اعضای جبهه النصره به افغانستان و سایر کشورها ابراز نگرانی کرده بود.

وی تاکید کرده بود که روسیه اجازه نمی‌دهد تروریست‌های داعشی از عراق و سوریه به سایر کشورها از جمله افغانستان منتقل شوند بلکه آنها باید برای محاکمه به دادگاه سپرده شوند.

«باری عارض» کارشناس افغان بر این باور است که انتقال داعش از سوریه به افغانستان واقعیت ندارد و ادعاها در این مورد برخاسته از اختلافت بین روسیه و آمریکا است.

گفتنی است که با شکست داعش در عراق و سوریه آمریکا و برخی از کشورهای عربی در حال انتقال بازمانده‌های این گروه تروریستی به افغانستان هستند و این روند کماکان در یک سال گذشته ادامه داشته است.

بسیاری از اتباع کشورهای حاشیه خلیج و اتحادیه اروپا در سال‌های گذشته به گروه تروریستی داعش پیوسته بودند که پس از شکست این گروه تروریستی در صدد بازگشت به کشورهای‌شان هستند.

کارشناسان معتقدند کشورهای غربی و کشورهای حاشیه خلیج از پذیرفتن اتباع‌شان خودداری می‌کنند زیرا بازگشت آنها به کشورهای اروپایی و عربی می‌تواند خطر بزرگی را متوجه امنیت ملی این کشورها کند.

با این حال، آمریکا و کشورهای عربی متهم هستند که از طریق تقویت داعش در افغانستان تلاش می‌کنند تا رقبای منطقه‌ای خود از جمله ایران، روسیه و چین را درگیر جنگ کرده تا ناامنی به این کشورها سرایت کند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *