صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

اهتمام دولت‌ها برای مبارزه با باند‌های موادمخدر و اقدامات مجرمانه

۰۹ مهر ۱۳۹۷ - ۰۸:۲۱:۵۵
کد خبر: ۴۵۶۲۸۲
جانشین معاون هماهنگ کننده نیروی انتظامی گفت: همه دولت‌ها بایستی با اقدامات همه جانبه و ایجاد بستر و شرایط مناسبت مسیر فعالیت مجرمان و تبهکاران را مسدود کنند که در این رابطه پلیس بین الملل ناجا اقدامات مناسبی را از طریق تعامل با کشور‌های جهان انجام داده است.

به گزارش گروه جامعه سردارمحسن فتحی زاده در نشست نیروی انتظامی با وابستگان نظامی و افسران رابط مبارزه با مواد مخدر کشور‌های خارجی مستقر در تهران، اظهارداشت: امام حسین (ع) که مورد احترام تمامی مسلمانان جهان است با هدف برپایی عدالت و مقابله با ظالمان، قیام و جان خود را فدا کرد تا به مردم ثابت کند برای برقراری عدالت بایستی در برابر ستم و ستمگر ایستاد.

وی افزود: امروز آنچه که تحت عنوان برقراری و حفظ صلح از آن یاد می‌شود در واقع ریشه در فداکاری بزرگانی، چون امام حسین (ع) دارد.

سردار فتحی زاده از ایجاد امنیت به عنوان یکی از اصلی‌ترین نیاز‌های بشر در طول تاریخ نام برد و اظهار داشت: آنچه امروز به عنوان اصلی‌ترین موضوع در جامعه بین‌الملل برای ما مطرح است حفاظت از آرامش مردم و حفظ امنیت می‌باشد که با تأسی از تفکر ایثار و ادامه را امام حسین (ع) محقق خواهد شد.
وی افزود: پویایی و فعالیت جوامع بشری در گرو وجود حس امنیت و آرامش است و هدف از گردهمایی امروز، تأمین روابط دوستی، توسعه ظرفیت‌های موجود در تحقق آرمان‌هایی نظیر آسایش مردم در داخل و خارج کشور است.

جانشین معاون هماهنگ کننده ناجا خاطر نشان کرد: وجود نیرو‌های نظامی و انتظامی در شهر‌ها می‌تواند حس قانون‌گرایی را در سطح شهر تحقق بخشد چرا که مأموران انتظامی با حس مشترک کنار هم ایستاده و سعی به انجام ارائه خدمات به مردم را دارند.

به گفته فتحی زاده، پلیس سهم بسزایی در محقق کردن امنیت بشری دارد و باید در راه دفاع از امنیت مردم تمامی ملت‌ها، تلاش کرده تا به صلح مطلق دست پیدا کنیم.

این مقام ارشد انتظامی کشور ادامه داد: نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران هر ساله ضمن گرامیداشت هفته پلیس به عملی کردن شعار خود می‌پردازد، امسال نیز با شعار "پلیس مقتدر امین مردم"، این هفته را ارج می‌نهیم و برای تمامی کسانی که در عرصه تامین آرامش مردم متحمل زحمت می‌شوند آرزوی سلامتی می‌کنیم.

جانشین معاون هماهنگ کننده ناجا تصریح کرد: در جمهوری اسلامی ایران علاوه بر نیرو‌های نظامی، بخش عمده‌ای از تامین امنیت بر عهده نیروی انتظامی است و این نیرو با تلاش‌های بی وقفه به مردم خدمت کرده و خود را سپر آن‌ها در برابر فتنه‌های مجرمان قرار داده است.

وی ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران در قالب تشکیل پلیس‌های تخصصی مانند پلیس مرزبانی، مبارزه با مواد مخدر و پلیس بین الملل و سایر واحد‌های تخصصی، اقدامات واپایشی مجرمان را انجام می‌دهند که به دستاورد‌های مهمی نظیر مقابله با معضل جهانی مواد مخدر منجر شده است.

سردار فتحی زاده به قرار گرفتن ایران در مسیر ترانزیت مواد مخدر اشاره و تصریح کرد: آمار شهدا و ایثارگران، بیانگر روحیه مجاهدت نیرو‌های جان بر کف ما در مبارزه با قاچاقچیان مواد مخدر است.

جانشین معاون هماهنگ کننده ناجا خاطرنشان کرد: پرورش و نگهداری سگ‌های مواد یاب دلیل محکمی بر عزم جدی و مبارزه بی امان نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران با این پدیده شوم بین المللی است.

وی خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری (مدظله العالی) همواره بر مقابله با این پدیده شوم و تقویت، توسعه و تجهیز امکانات اطلاعاتی، نظامی و قضائی برای شناسایی و متلاشی کردن شبکه‌ها و نیز عوامل داخلی و بین المللی مواد مخدر تاکید دارند.

این مقام ارشد انتظامی با بیان اینکه جرایم سایبری مرز نمی‌شناسد، گفت: جمهوری اسلامی ایران تلاش می‌کند با ایجاد یک پلیس تخصصی و به کار گیری جوانان در حوزه تامین امنیت فضای مجازی و ارتقاء احساس امنیت، گام‌های مهمی در این زمینه بردارد.

سردار فتحی زاده تصریح کرد: امروزه جرم و جنایت تنها در مرز‌های کشور‌ها محصور نمی‌شود بلکه تبعات آن در کل جامعه بشری تاثیر گذار است، همه دولت‌ها بایستی با اقدامات همه جانبه و ایجاد بستر و شرایط مناسبت مسیر فعالیت مجرمان و تبهکاران را مسدود کنند که در این رابطه پلیس بین الملل ناجا اقدامات مناسبی را از طریق تعامل با کشور‌های جهان انجام داده است.

جانشین معاون هماهنگ کننده ناجا خاطرنشان کرد: در این ارتباط برای تعامل با کشور‌های جهان تلاش کرده‌ایم و به برگزاری کلاس‌های آموزشی، نشست‌های بین‌المللی، دعوت از مقامات نظامی کشور‌های مختلف و سازمان ملل متحد پرداختیم.

سردار فتحی زاده در پایان خطاب به وابستگان نظامی و افسران رابط مبارزه با موادمخدر کشور‌های خارجی مستقر در ایران، گفت: امیدوارم با ارتقاء همکاری‌های خود بتوانیم گام مهمی در راستای کاهش جرم و جنایت در برداریم.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *