صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

آمریکا در پی جایگزین برای تامین "نفت هند" است

۰۸ مهر ۱۳۹۷ - ۱۶:۲۲:۰۱
کد خبر: ۴۵۶۰۵۶
پایگاه خبری نیوز 18نوشت: با اعمال دور جدید تحریم های آمریکا علیه ایران از 4 نوامبر (13 آبان) سال جاری، واشنگتن تشخیص داده است که هند باید به دنبال جایگزینی برای تامین انرژی خود باشد و واردات نفتی خود را از ایران به صفر برساند.

به گزارش گروه بین‌الملل به نقل از نیوز 18، به گفته یک مقام ارشد دولت ترامپ، واشنگتن تشخیص داده که هند نیاز زیادی به واردات نفت دارد، از این رو گفت وگوهایی برای حصول اطمینان از وجود جایگزین برای تامین سوخت این کشور داشته است، به طوری که اقتصاد این کشور با خطر مواجه نشود.

اوایل سال جاری آمریکا از معاهده هسته ای ایران (برجام) خارج شد و تحریم های شدید تری علیه ایران وضع کرد. در حالی که مرحله اول تحریم ها در حال اجرا است، دور دوم این تحریم ها 4 نوامبر با شدت بیشتری اعمال خواهد شد و ایالات متحده انتظار دارد که همه کشورها، از جمله هند، واردات نفت خود را از ایران به طور کامل قطع کنند.

ایالات متحده به وضوح اعلام کرده است، هر کشوری که مبادلات تجاری خود را با ایران ادامه دهد، از دسترسی به سیستم بانکداری و مالی آمریکا منع خواهد شد. با این وجود، تحریم ها توسط سازمان ملل تأیید نشده و سیاست سنتی هند تنها تحریم های مجاز توسط شورای امنیت سازمان ملل متحد را اجرا می کند.

اگرچه هند که یکی از بزرگترین خریداران نفت ایران است واردات خود را کاهش داده است، اما به نظر نمی رسد که با وجود نیاز بالای این کشور به انرژی، خرید خود را از ایران به صفر برساند.

آلیس ولز معاون معاون وزیر امور خارجه در منطقه جنوب و آسیای میانه در مصاحبه با خبرگزاری پاکستان گفت : 'ایالات متحده با تمام دوستان و شرکای خود درباره جایگزین های نفتی پس اعمال تحریم ها علیه ایران گفت و گو کرده است، ما به این نتیجه رسیدیم که هند نیاز مبرمی به واردات نفت دارد و در تلاش هستیم تا جایگزینی برای واردات نفت به این کشور پیدا کنیم به طوری که به اقتصاد هند خدشه ای وارد نشود.

ولز افزود : ما از آنچه هند برای ارائه کمک به افغانستان، از جمله کمک به افزایش روابط تجاری این کشور و تحویل گندم از طریق بندر چابهار، انجام داده است قدردانی می کنیم.

بندر چابهار برای هند، ایران و افغانستان به عنوان دروازه ای به فرصت های طلایی برای تعامل با آسیای مرکزی قلمداد می شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *