صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

حرکت در مسیر امام حسین (ع) صیانت از مقام امامت و ولایت است

۰۷ مهر ۱۳۹۷ - ۱۵:۱۱:۵۳
کد خبر: ۴۵۵۹۳۴
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
مدیرکل آموزش قوه قضاییه در مراسم عزاداری ایام شهادت سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) گفت: حرکت در مسیر امام حسین (ع) در درجه اول صیانت از مقام امامت و ولایت است و اگر این پایگاه را از دست بدهیم صددرصد به سمت زوال پیش می‌رویم.

به گزارش خبرنگار گروه حقوقی و قضایی ، مراسم عزاداری ایام شهادت سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و یاران با وفایش و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هشت سال دفاع مقدس و ابراز همدردی با خانواده‌های معظم شهدای تروریستی اهواز امروز در ساختمان قوه قضاییه برگزار شد.

حجت‌الاسلام و المسلمین عاملی در این مراسم ضمن گرامیداشت ایام سوگواری اباعبدالله الحسین (ع) گفت: حادثه کربلا از مهمترین حوادث تاریخ به حساب می‌آید به طوری که بعد از بروز حادثه تاریخی کربلا این اتفاق به عنوان اصلی‌ترین موضوع درمیان اهل اسلام مدنظر قرار گرفت و در طول تاریخ هیچ سال و ماه محرمی طی نشده الاّ اینکه شیعیان این مراسم را با شکوه فراوان برگزار و برای ساحت اباعبدالله الحسین (ع) عزاداری کرده‌اند.

وی گفت: فلسفه ایام مذهبی، احیاء این مناسبت‌ها است و احیاء هریک از این مناسک به عنوان مدرسه‌ای به شمار میرود که انسان خود را درآن تربیت کند.

حجت‌الاسلام و المسلمین عاملی با اشاره به اینکه در طول تاریخ بشر هر زمان تفکری چه در قالب ادیان آسمانی یا غیر از آن ظهور کرده در معرض تحریف و تغییر قرار گرفته است، اظهار کرد: آیا تفکری بالاتر از یهودیت و مسیحیت بود، اما با تورات وانجیل چه کردند؟ یکی از سنت‌های تاریخ این است که هر تفکری بعد از ظهور، عده‌ای آن را دچار تحریف می‌کنند.

مدیرکل آموزش قوه قضاییه با اشاره به فلسفه امامت گفت: قیام امام حسین (ع) مصداق فلسفه امامت است واگر امام نبود آیات قرآن دست به دست می‌شد و هر کسی قرائتی از آن را بیان می‌کرد.

وی تصریح کرد: اینجاست که فلسفه امامت خود را نشان می‌دهد و همه ما وظیفه داریم به حادثه کربلا علاوه بر توجه احساسی وعاطفی که در جای خود مهم است از نظر تفکر و عقلانیت نیز ورود کرده ومسائل آن را ریشه یابی کنیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین عاملی افزود: پرچم اباعبدالله الحسین (ع) هشدار تاریخی است مبنی بر اینکه دقت کنیم آنچه باعث شد اباعبدالله الحسین (ع) خود و خانواده خویش را فدای دین کند همین انحرافات بود که با نگاه حق به جانب سنت پیامبر اکرم (ص) را منحرف کردند.

مدیرکل آموزش قوه قضاییه ضمن بیان اینکه درسی که از حادثه کربلا باید بیاموزیم بصیرت است که بدانیم در خط چه کسی حرکت می‌کنیم تاکید کرد: حرکت در مسیر امام حسین (ع) در درجه اول صیانت از مقام امامت و ولایت است و اگر این پایگاه را از دست بدهیم صددرصد به سمت زوال پیش می‌رویم.

حجت‌الاسلام و المسلمین عاملی گفت: ما باید به دامان حضرات معصومین (ع) تمسک کنیم چرا که شیعه واقعی امام حسین (ع) باید در زندگی خود از هر نظر برنامه ریزی داشته باشد و طبق این برنامه از نظر معنوی تلاش کند تا اتصال خود را با حضرات معصومین (ع) برقرار کند و در مناسبت‌هایی مثل ایام محرم بتواند از این فرصت‌ها بهره کافی ببرد.

همچنین این مراسم با مداحی حاج حسین سازور خاتمه یافت. 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *