صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

دهلی نو به دنبال جایگزین نفت خام ایران/تحریم‌های آمریکا علیه ایران اقتصاد هند را تحت تأثیر قرار نمی‌دهد

۰۷ مهر ۱۳۹۷ - ۱۱:۳۷:۴۹
کد خبر: ۴۵۵۸۳۵
قائم مقام معاون وزیر خارجه آمریکا در امور آسیای مرکزی و جنوبی مدعی است که واشنگتن نیاز هند به واردات میزان قابل توجه نفت را به رسمیت می‌شناسد و در حال انجام مذاکراتی برای ایجاد اطمینان خاطر درباره وجود جایگزین برای نفت خام ایران است.

به گزارش گروه بین‌الملل ، قائم مقام معاون وزیر خارجه آمریکا در امور آسیای مرکزی و جنوبی در اظهاراتی مدعی شده که واشنگتن نیاز هند به واردات میزان قابل توجه نفت را به رسمیت می‌شناسد و در حال انجام مذاکراتی برای ایجاد اطمینان خاطر درباره وجود جایگزین برای نفت خام ایران است.

پایگاه خبری «ویک» نوشت: آمریکا پیش از این تصریح کرده هر کشوری که به مراودات تجاری با ایران پس از ۴ نوامبر ادامه دهد از دسترسی به نظامی بانکی و اقتصادی آمریکا منع خواهد شد، با این وجود این تحریم‌های آمریکا از سوی سازمان ملل به تصویب نرسیده‌اند و همیشه این یک سیاست برای هند بوده که تنها تحریم‌های تصویب شده از سوی سازمان ملل را اجرایی کند.

این گزارش می‎گوید: اگرچه هند به عنوان بزرگ‌ترین مشتری نفت ایران پیش از این میزان واردات نفت خود از این کشور را کاهش داده، اما با توجه به نیاز‌های قابل توجهش در زمینه انرژی بعید به نظر می‌رسد که واردات نفت خام از ایران را به صفر برساند.

بر اساس این گزارش، «آلیس ولز» در مصاحبه با آژانس «پی‌تی‌آی» گفته است: آمریکا در حال مشورت با تمامی دوستان و شرکا برای بحث درباره اجرای تحریم‌ها پس از احیای آن‌هاست، ما می‌دانیم که هند نیاز به واردات میزان قابل توجهی از نفت دارد و بخشی از مذاکرات ما درباره این مطلب است که چگونه باید اطمینان حاصل کنیم که منابع جایگزین نفت وجود دارد و اقتصاد هند به عنوان دوست ما آسیب نمی‌بیند.

وی افزود: شرکت‌های خصوصی هند در حال بررسی عرضه کنندگان جدید نفت خام هستند و گفتگو میان کارشناسان آمریکایی و هند همچنان درباره اجرای تحریم‌ها ادامه دارد و آمریکا امیدوار است که این گفت و گوی بسیار سازنده ادامه پیدا کند.

ولز در پاسخ به این سؤال که تأثیر تحریم‌ها بر پروژه‌هایی مانند توسعه بندر چابهار چگونه خواهد بود گفت: موضوع چابهار تحت ارزیابی‌های دقیق قرار دارد.

 

 

 

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *