صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

وزیر صمت: اولین خودروهای واراداتی هفته آینده به ایران می‌آیند

۲۱ آذر ۱۴۰۱ - ۱۴:۵۶:۰۸
کد خبر: ۴۵۵۲۳۶۰
دسته بندی‌: اقتصاد ، عمومی
وزیر صمت با اشاره به انجام ثبت سفارش واردات خودرو توسط 4 مجموعه گفت: اولین خودروهای وارداتی هفته آینده وارد گمرک می شود تا کارهای مربوط به ترخیص آنها انجام شود.

خبرگزاری میزان _ به گزارش وزارت صمت، رضا فاطمی امین، وزیر صمت در حاشیه امضای تفاهمنامه تهیه نقشه راه تطبیق سیاست‌های تجاری و ارزی با بانک مرکزی در خصوص واردات خودرو گفت: هفته آینده نخستین محموله خودروهای وارداتی، وارد کشور می شود.

وی با بیان اینکه از میان 400 مجموعه‌ای که درخواست واردات داشتند، 27 مورد دارای حداقل شرایط بودند ادامه داد: 4 مجموعه ثبت سفارش خود را کامل کرده‌اند و خودروهای یک مجموعه هفته آینده وارد گمرک می‌شود تا امور مربوط به ترخیص را طی کند.

وزیر صمت با بیان اینکه در تامین یک میلیارد یورو ارز مورد نیاز برای واردات خود مشکلی وجود ندارد و توافقات با بانک مرکزی صورت گرفته است، گفت: اولویت ما واردات خودرو اقتصادی است اما در مرحله اول تاکیدی روی این موضوع نداریم چرا که برای ما در این مرحله زمان واردات مهم است تا آن ذهنیتی که می‌گوید واردات صورت نمی‌گیرد از بین برود.

وی تاکید کرد: بنابراین در این مرحله هر وارد کننده‌ای که توان عقد قرارداد خودرو زیر 20 هزار یورو داشته، کار ثبت سفارش را آغاز کرده است.

فاطمی امین با تاکید بر این نکته که دیگر هیچ خودروی ناقصی در کشور تولید نمی‌شود و تمامی خودروهای تولیدی عبور مستقیم و آماده فروش هستند، در پاسخ به سوالی در مورد مشکل صادرکنندگانی که با ارز آزاد مواد اولیه تهیه می کنند و صادرات با ارز نیما انجام می‌دهند گفت: هیچ موردی در صنعت وجود ندارد که مواد اولیه خود را از ارز آزاد تهیه کند.

وی خاطرنشان کرد: تمامی تولیدکنندگان مواد اولیه را با ارز نیما تهیه می‌کنند و اگر موردی می شناسید، به ما معرفی کنید.

وزیر صمت افزود: در بخش کشاورزی مشکلی در خصوص تفاوت قیمت نیما و آزاد وجود دارد و آن این است که صادرکنندگان معتقدند صادرات با ارز نیما سبب کاهش توان رقابتی می شود و سودی ندارد.

انتهای پیام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *