صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

معاون مدیرکل دفتر نوآوری و مدیریت تحول: شاخص‌های ارزیابی عملکردی بهترین مبنا برای میزان توفیق برنامه‌ها هستند

۲۰ آذر ۱۴۰۱ - ۱۰:۰۲:۲۵
کد خبر: ۴۵۵۰۱۶۸
معاون مدیرکل دفتر نواوری و مدیریت تحول گفت: بر اساس این چالش ها راهبردهای قوه قضاییه در سایه اهداف و سیاست های عالی آن مشخص می شود و این شاخص ها مبنایی دقیق برای برنامه ریزی خواهند شد.نکته قابل ذکر این است که به طور طبیعی بهترین مبنا برای ارزیابی میزان توفیق برنامه ها و دستیابی به اهداف عالی، بررسی شاخص هاست.

خبرگزاری میزان - راهبردهای کوتاه مدت و میان مدت قوه قضاییه که مبنایی دقیق برای برنامه ریزی ها است بر اساس چالش های احصا شده تعیین می شود. از این رو مشخص شدن فهرست جامعی از چالش ها و شاخص های برنامه ای موضوعی جدی است که در معاونت راهبردی قوه قضاییه در دستور کار قرار گرفته است.

صدیقه قیومی معاون مدیرکل دفتر مدیریت تحول و نوآوری در این رابطه گفت: تحلیل داده های وضع موجود و شاخص های هریک از خدماتی که دستگاه قضایی ارائه می دهد در معاونت راهبردی، در کنار نظرسنجی و نظرخواهی از جامعه هدف، مراجعان، نخبگان و کارکنان، فهرست جامعی از چالش های حال حاضر قوه قضاییه را به دست می دهد.

وی افزود: بر اساس این چالش ها راهبردهای قوه قضاییه در سایه اهداف و سیاست های عالی آن مشخص می شود و این شاخص ها مبنایی دقیق برای برنامه ریزی خواهند شد.نکته قابل ذکر این است که به طور طبیعی بهترین مبنا برای ارزیابی میزان توفیق برنامه ها و دستیابی به اهداف عالی، بررسی شاخص هاست.

قیومی با اشاره به اینکه استانداردسازی شاخص های ارزیابی عملکردی و برنامه ای واحدهای قضایی استانی، واحدهای قضایی ملی، ستاد مرکزی و سازمان های وابسته در دستور کار معاونت راهبردی قرار دارد خاطرنشان کرد: معاونت راهبردی در نظر دارد در یک زمان بندی پنج ساله با رصد شاخص های احصا شده میزان دستیابی به اهداف را تعیین کند و هرگاه در زمینه ای ضعفی مشاهده شد به طور ویژه به آن مساله پرداخته شود.

وی ادامه داد: برای هر بخش یا خدمت یک یا دو شاخص کلیدی مشخص می شود که برای ارزیابی های مدیریتی در حد کلان نیز قابل استفاده و ارزیابی باشد.

معاون مدیرکل دفتر نواوری و مدیریت تحول در پایان تصریح کرد: همانطور که برنامه ها پویا و قابل بازنگری هستند فهرست شاخص های هربخش نیز قابلیت به روز رسانی دارد.

گفتنی است شاخص های موردنظر علاوه بر اینکه چارچوب ارزیابی کلیه واحدها و سازمان های زیرمجموعه قوه قضاییه خواهند بود مبنای هدف گذاری برنامه های میان مدت و پنج ساله قوه قضاییه نیز قرار خواهند گرفت.

انتهای پیام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *