جنایاتی که علیه فلسطینیان نادیده گرفته میشود؛ ایستگاههای بازرسی یا محلی برای کشتار و تجاوز
میدل ایست مانیتور در بررسی جنایات سربازان رژیم صهیونیستی نوشت: در چند سال گذشته، سربازان کاملا مسلح در این ایستگاههای بازرسی، دهها تن از فلسطینیها از جمله زنان و کودکان را به بهانه اینکه از سوی قربانیان در معرض خطر مرگ قرار داشتند،به شهادت رساندهاند.
به گزارش گروه بین الملل ، یک دادگاه نظامی رژیم صهیونیستی در تل آویو روز جمعه گذشته دو سرباز ارتش این رژیم را به دلیل سرقت پول مسافران فلسطینی و آزار جنسی زنان در هنگام بازرسی بدنی در ایست بازرسی که تنها مسیر فلسطینیان از رام الله به شرق و قدس اشغالی است، بازداشت کرد.
در نگاه نخست، این اتفاق در واقع این امر را در ذهن تداعی میکند که رژیم صهیونیستی خود را درباره جنایات علیه فلسطینیان مسئول میداند. اما آنچه در واقعیت رخ میدهد بسیار متفاوت است و سربازان این رژیم در رفتارهای روزانه خود مجاز به هر نوع برخوردی با فلسطینیان هستند.
به گزارش میدل ایست مانیتور، سازمان عفو بین الملل در گزارشی که در سالگرد پنجاهمین سال اشغال نوار غزه، کرانه باختری و قدس اشغالی منتشر کرد، نوشت: ایستهای بازرسی صهیونیستها، خیابانهای فلسطینیان را بسیار محدود میکنند، اما به مهاجران غیرقانونی یهودی آزادی کامل میدهند. دیده بان حقوق بشر نیز گفت که به جز دیوار حائل، رژیم صهیونیستی از ایستهای بازرسی و گذرگاهها برای جدا کردن فلسطینیان از سرزمینهای اشغالی و نیز دور کردن آنان از شهرکهای صهیونیست نشین غیرقانونی استفاده میکنند.
حتی گروه حقوق بشر صهیونیستی بتسلم، مدارکی دال بر آزار فلسطینیها در ایستگاههای بازرسی رژیم صهیونیستی، از جمله در قلندیا که دو سرباز مذکور در آن مرتکب جرم شدند، را ارائه کرده و نوشت: "علیرغم گزارشهای مکرر و وعدههای بسیار در طول سال ها، شرایط این ایستگاههای بازرسی هنوز بسیار خشن است. حتی در ماه رمضان، زمانی که بسیاری از کارگران تمام روز را روزه دار هستند، مقامات صهیونیستی اقدامی برای کاهش آزارها در ایستگاههای بازرسی انجام نمیدهند. "
ایستگاههای بازرسی غیرقانونی علیه فلسطینیان
در چند سال گذشته، سربازان کاملا مسلح در این ایستگاههای بازرسی، دهها تن از فلسطینیها از جمله زنان و کودکان را به بهانه اینکه از سوی قربانیان در معرض خطر مرگ قرار داشتند، به شهادت رساندند.
به عنوان مثال، در آوریل ۲۰۱۶، پلیس نظامی رژیم صهیونیستی مریم ابواسماعیل زن فلسطینی ۲۶ ساله و برادر نوجوانش ابراهیم ۱۶ ساله را در ایست بازرسی قلندیا به شهادت رساندند. پلیس رژیم صهیونیستی ادعا کرد این زن با در دست داشتن چاقو به یک سرباز صهیونیست نزدیک شد. اما شاهدان گفتند که او در فاصله دور از سرباز صهیونیست، هدف شلیک گلوله قرار گرفت. مقامات فلسطینی در بیانیهای اعلام کردند که این خواهر و برادر برای یک قرار پزشکی راهی قدس بودند. قاتلین صهیونیست آنان مجازات نشدند و پرونده بسته شد؛ زیرا دادستانهای صهیونیست اعلام کردند که سربازان قانونی عمل کردند.
در سپتامبر ۲۰۱۵، نیروهای اشغالگر صهیونیستی در یک ایست بازرسی نظامی در الخلیل به یک دختر ۱۸ ساله فلسطینی شلیک کردند، زیرا به گفته شاهدان، روسری خود را از سر برنداشت. عکسهای متوالی گرفته شده توسط یک عکاس که برای سازمانی حقوق بشری کار میکند، صحنههای قبل، طی و بعد از شلیک و قتل وی را نشان میدهد. او هدف شلیک گلوله قرار گرفته و به زمین افتاد. سپس هدف شلیکهای متعدد قرار گرفت. این پرونده بعدها بسته شد؛ زیرا اعلام شد امکان دستگیری وی پس از افتادن به زمین وجود نداشت. عفو بین الملل گفت که از تحقیقات جنایی در مورد مرگ وی مطلع نبود.
قتلهای غیر قانونی بسیاری توسط عفو بین الملل و سایر گروههای حقوق بین المللی و محلی، از جمله سازمانهای حقوقی صهیونیستی ثبت شده است. رژیم صهیونیستی با تاکید بر پاکسازی قومی به کشتار فلسطینیان پرداخت و اخیرا این کار را با تیراندازی به سوی فلسطینیهای غیر مسلح شرکت کننده در تظاهرات صلح آمیز بازگشت بزرگ در نوار غزه انجام میدهد.
سیستم قضایی صهیونیستی الور آذریا سرباز صهیونیستی را به دلیل قتل عبدالفتاح الشریف در سال ۲۰۱۶ با شلیک به سر وی، تنها به ۱۸ ماه حبس محکوم کرد. حالا این حکم را با احکام ۲۰ ساله پسران فلسطینی که به وسایل نقلیه زرهی نظامی صهیونیستی سنگ پرتاب میکنند، مقایسه کنید!
حتی به احتمال زیاد دو سرباز مذکور نیز که وکیل یکی از آن ها، وی را به عنوان "یک سرباز عالی و بسیار ارزشمند که براساس بهترین توانایی هایش در یک کار پیچیده و سختگیرانه خدمت میکند" توصیف کرده، به زودی آزاد میشوند. وی گفت:" انتظار دارد دادرسی به گونهای پیش برود که وی تبرئه شود، زیرا در شرایطی اقدام به این کار کرد که کاملا با شخصیت اصلی وی متفاوت بود."
همانطور که بتسلم اشاره میکند، کشتار فلسطینیها و آزار و قتل آنان تعمدا و برنامه ریزی شده است. بتسلم اشاره میکند: "این واقعیت را نمیتوان در سایه مسائل امنیتی یا اشاره به کمبود بودجه یا مسائل مربوط به پرسنل زیر سوال برد. این امر نشان دهنده انتخاب عمدی مقامات صهیونیستی در استمرار این شرایط غیرانسانی و تحمیل آنها به کارگران فلسطینی است. به هر دلیل، این انتخاب خلاف وجدان و غیر قابل قبول است."
واضح است که نظام قضایی رژیم صهیونیستی چیزی جز ابزار موثری برای اعمال رنج بیشتر بر فلسطینیها در توافق با ارتش و سایر نهادهای این رژیم نیست. دیوان عالی رژیم صهیونیستی در مورد اقدامات خشونت آمیز علیه اموال فلسطین، کابینه این رژیم قویا ادعا کرد که "اجازه نادیده گرفتن دستورالعملهای بین المللی را در هر زمینهای دارد". این ادعا مجوز پاک کردن جنایات سربازان را به سیستم قضایی رژیم صهیونیستی میدهد.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *