احتمال اینکه آمریکا بتواند دیگر کشورها را برای نخریدن نفت ایران متقاعد کند بسیار ضعیف است
کارشناس مسائل سیاسی با بیان اینکه آمریکا با اتحادیه اروپا نیز وارد جنگ اقتصادی جدی شده است، گفت: روابط آمریکا با هند و ترکیه نیز مانند سابق نیست. لذا احتمال اینکه آمریکاییها بتوانند دیگر کشورها را متقاعد کنند که از ایران نفت نخرند، بسیار ضعیف شده است.
وی ادامه داد: اما هم اکنون شاهد هستیم که آمریکا با اکثر شرکای سابقاش وارد درگیری و چالش اقتصادی جدی شده است؛ آمریکا با چین به طور جدی وارد چالش شده است و هر روز به عمق اختلافات اقتصادیشان افزوده میشود.
کارشناس مسائل سیاسی با بیان اینکه آمریکا با اتحادیه اروپا نیز وارد جنگ اقتصادی جدی شده است، خاطر نشان کرد: روابط آمریکا با هند و ترکیه نیز مانند سابق نیست. لذا این احتمال که آمریکاییها بتوانند دیگر کشورها را متقاعد کنند که از ایران نفت نخرند، بسیار ضعیف شده است.
کوشکی بااشاره به اینکه امکان همسویی برخی کشورها با آمریکا برای عدم خرید نفت از ایران را به طور کل رد نمیکنیم، یادآورشد: آمریکاییها آن نفوذ گذشتهشان را از دست داده اند. هم اکنون چین و هند بزرگترین خریداران نفت ایران هستند و جنس رابطه شان با آمریکا بسیار متفاوت شده است و بنای آن را هم ندارند که همانطور که ترامپ میخواهد رفتار کنند.
وی در ادامه تاکید کرد: نکته دیگر اینکه اگر به سمت تولید و فروش فرآوردههای نفتی برویم، نهتنها امکان تحریم فروش فرآوردهها وجود ندارد بلکه درآمد بیشتری نصیب کشورمان خواهد شده و هم به ایجاد شغل کمک میکند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *