صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

محمد؛ محبوب‌ترین نام‌ در انگلستان

۳۰ شهريور ۱۳۹۷ - ۲۲:۵۶:۱۷
کد خبر: ۴۵۳۸۶۰
نام‌هایی همچون محمد، سال هاست تواتر فراوانی در انگلیس دارد و در سال‌های آینده، این نام در کوچه و خیابان بیش‌تر شنیده خواهد شد.

به گزارش گروه فضای مجازی ، اداره ملی آمار انگلیس اعلام کرد: سال گذشته بیشترین نام برای نوزادانی که در این کشور متولد شدند به نام‌های محمد، اولیور و اولیویا ثبت شده است.

اداره ملی آمار انگلیس اعلام کرد در سال ۲۰۱۷ میلادی، نخستین بار در این کشور، نام سارا در میان یکصد نام محبوب برای نوزادان قرار نگرفت.

بر اساس گزارش اداره آمار انگلیس، نام‌هایی همچون هلو (سلام)، هانتر، توماس و پاپی، در میان پر شمارترین نام‌های برگزیده برای نوزادان انگلیس برگزیده شدند.

روزنامه گاردین نوشت نام‌هایی همچون محمد، سال هاست تواتر فراوانی در انگلیس دارد و در سال‌های آینده، این نام در کوچه و خیابان بیش‌تر شنیده خواهد شد.

اداره ملی آمار انگلیس همچنین اعلام کرد برای دختران نوزاد پارسال نام‌هایی همچون لیلا (Lyla)، اورلا (Orla)، ادیث (Edith) و هالی در فهرست ده نام محبوب قرار گرفت و برای نوزدادن پسر نام لئو (Leo)، در میان ده نام محبوب و نام رالف (Ralph)، نیز در فهرست یکصد نام محبوب قرار گرفت.

به گزارش اداره ملی آمار انگلیس، والدین انگلیسی پارسال به ۳۴۸ هزار و ۷۱ نوزاد پسری که در این کشور به دنیا آمدند، ۲۸ هزار و ۲۲۲ نام متفاوت و به ۳۳۱ هزار و ۳۵ دختری که به دنیا آمدند، ۳۵ هزار و ۴۷۵ نام مختلف دادند.

بر اساس این گزارش؛ نام سیاستمداران انگلیسی، جذابیت چندانی برای والدین این کشور ندارد، زیرا پارسال نام بوریس (نام وزیر خارجه پیشین)، جرمی (رهبر حزب کارگر) و ترزا (نام نخست وزیر انگلیس) در میان یکصد نام محبوب قرار نگرفت.

اگرچه مسلمانان حدود پنج درصد از جمعیت انگلیس را تشکیل می‌دهند، اما اغلب والدین ترجیح می‌دهند فرزندان پسرشان، را محمد نامگذاری کنند. به نوشته گاردین، از سال ۱۹۲۶ میلادی در انگلیس نام محمد بر نوزادن پسر نهاده شد و از همان تاریخ یکی از محبوب‌ترین نام‌های پسران در این کشور باقی مانده است.

 

منبع: خبرگزاری صداوسیما

 

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *