صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تهیه «سس سالسا» به روش مکزیکی

۰۹ آذر ۱۴۰۱ - ۱۵:۴۶:۴۴
کد خبر: ۴۵۳۷۲۳۸
سس سالسا یکی از انواع سس خوشمزه و بین المللی است که در کنار انواع غذاها سرو می‌شود.

خبرگزاری میزان _ ایسکانیوز نوشت: سس سالسا یک سس تند مکزیکی است که همراه با چیپس یا ترتیلا یا انواع پاستاها سرو می‌شود. اولین بار در سال ۱۵۲۱ زمانی که مکزیکی‌ها با گوجه فرنگی آشنا شدن و آنها گوجه را با ادویه‌ها و فلفل تند له کردند و با انواع خوراک‌ها و ماهی می‌خوردند سرانجام در سال ۱۵۷۱ فردی به نام آلونسو دو مولینا با کمی تغییرات این سس را کشف کرد و نام آن را سس سالسا نامید اما بیش از ۳۰۰ سال طول کشید تا اولین کارخانه سس سالسا در آمریکا افتتاح شد و بسیار مورد استقبال قرار گرفت.

مواد لازم برای تهیه سس سالسا

گوجه فرنگی رسیده  ۱ کیلوگرم

فلفل سبز تند ۱۵ گرم

سیر ۱ حبه

پیاز ۱ عدد کوچک

برگ گشنیز۳۰ گرم

لیمو ترش  ½ لیمو

پودر زیره سبز ¼ قاشق چایخوری

شکر ¼ قاشق چایخوری

نمک یک سوم قاشق چایخوری

طرز تهیه سس سالسا به روش مکزیکی

مرحله اول

برای تهیه سس سالسا خوشمزه ابتدا گوجه فرنگی را می‌شوییم، سپس به سیخ می‌کشیم و روی حرارت زیاد حدود ۵ دقیقه کباب می‌کنیم، برای کباب کردن گوجه فرنگی‌ها می‌توانیم از شعله گاز، منقل زغال یا حتی فر استفاده کنیم.

مرحله دوم

پس از اینکه گوجه فرنگی‌ها به خوبی کباب شدند، اجازه می‌دهیم کمی خنک شوند، سپس قسمت بالای گوجه فرنگی‌ها را خارج می‌کنیم، در ادامه پوست گوجه فرنگی‌ها را نیز می‌گیریم، سپس داخل یک مخلوط کن یا میکسر می‌ریزیم.

مرحله سوم

در این مرحله گلبرگ بالای فلفل‌ها را می‌گیریم، سپس آنها را نیز به مخلوط کن اضافه می‌کنیم. در ادامه پوست سیر و پیاز را می‌گیریم و به مخلوط کن اضافه می‌کنیم، سپس آب لیمو ترش را می‌گیریم و پس از صاف کردن به دیگر مواد اضافه می‌کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله برگ گشنیز را به همراه پودر زیره سبز، نمک و شکر به دیگر مواد موجود در مخلوط کن اضافه می‌کنیم و مواد را چند دقیقه میکس می‌کنیم تا کاملا یکدست شوند، سپس به صورت سلفون کشیده در یخچال قرار می‌دهیم تا سس جا بیفتد.

مرحله پنجم

در صورتی که تمایل دارید این سس را با طعمی تندتر درست کنید می‌توانید یا از فلفل قرمز تند استفاده کنید یا اینکه مقدار فلفل سبز تند موجود در مواد لازم را افزایش دهید. نکته دیگر در مورد طعم گوجه فرنگی کباب شده است.

مرحله ششم

در صورتی که از طعم گوجه فرنگی کباب شده خوشتان نمی آید می‌توانید گوجه فرنگی‌ها را به صورت خام به سس اضافه کنید یا اینکه گوجه فرنگی‌ها را خرد کنید و به همراه کمی روغن تفت دهید سپس به سس اضافه کنید.

انتهای پیام/

خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.


برچسب ها: طرز تهیه غذا

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *