صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

بکارگیری ۶۰۰ تا ۷۰۰ سرباز معلم در مدارس عشایری

۳۱ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۲:۰۰:۰۱
کد خبر: ۴۵۳۵۳۳
دسته بندی‌: جامعه ، عمومی
سرپرست دفتر امور عشایر وزارت آموزش و پرورش گفت: با توجه به این که امسال هم با کسری معلم رو به رو هستیم احتمالا دوباره حدود ۶۰۰ تا ۷۰۰ نفر سرباز معلم داشته باشیم.

محمدرضا سیفی در گفت و گو با خبرنگار جامعه با بیان اینکه تعداد کل دانش آموزان عشایر برای سال تحصیلی جدید ۱۸۷ هزار ۴۹۵ نفر است، گفت: تعداد مدارس عشایری ۶۲۹۴، تعداد نوآموزان پیش دبستانی ۱۵ هزار ۳۲۷ نفر، تعداد معلمان ۱۶۶۷۳ نفر، تعداد هنرستان‌های کارودانش ۸۱، مدارس شبانه روزی ۲۲۱ و تعداد کل هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای ۵۱۴ عدد است.

سرپرست دفتر امور عشایر وزارت آموزش در ادامه با بیان اینکه در ۲۳ استان دانش آموز عشایری داریم که این دانش آموزان در ۱۳ نقطه مرزی کشور وجود دارند، ادامه داد: در مدارس محروم استان خوزستان، ایلام و کرمان با کمک بی دریغ قرارگاه محرومیت زدایی سپاه با اجرای فاز اول سرویس بهداشتی مناسب و نیز برخی مدارس مجهز به آبخوری شده اند.

محمدرضا سیفی درباره کمبود معلم برای دانش آموزان عشایری، گفت: کمبود معلم در مدارس عشایری در مناطق صعب العبور و کوهستانی استان‌های غربی و سیستان و بلوچستان است که با توجه به حمایت خاص وزیر آموزش و پرورش به این نوع دانش آموزان، کسری معلمان عشایری از طریق معلمان خرید خدمات برطرف می‌شود.

سرپرست دفتر امور عشایر وزارت آموزش و پرورش در ادامه با تاکید بر این امر که برای شروع سال تحصیلی جدید هیچ مدرسه عشایری بدون معلم نخواهیم داشت، اضافه کرد: البته سختی کار به معلمین اختصاص می‌یابد که از سال گذشته هنوز به این افراد پرداخت نشده و وزیر آموزش و پرورش قول داده که کسری پرداخت معلمین را حل کند.

سیفی در ادامه گفت: ۱۲۴ مدرسه عشایری یک دانش آموزی در کل کشور برای سال جدید داریم.

سرپرست دفتر امور عشایر وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه در سال قبل حدود ۶۰۰ سرباز معلم در مناطق کشور داشتیم و تصمیم بر این بود که در سال تحصیلی ۹۷ این قضیه کلا برچیده شود، گفت: با توجه به این که امسال هم با کسری معلم رو به رو هستیم احتمالا دوباره حدود ۶۰۰ تا ۷۰۰ نفر سرباز معلم داشته باشیم. البته اهتمام ویژه‌ای وجود دارد تا افراد مناسب انتخاب شوند.

سیفی در پایان خاطرنشان کرد: اولویت اول ما توسعه و تجهیز مدارس شبانه روزی با اولویت اسکان دانش آموزان دختر و نگهداری نیرو‌ها برای آموزش به دانش آموزان بوده است. تقویم آموزشی مدارس عشایر هم مانند مدارس عادی ۸۰۰ ساعت تحصیل در طول سال تحصیلی است، اما با توجه به اینکه این افراد جای ثابتی ندارند و ممکن است در یک سال تحصیلی در دو مدرسه حضور پیدا کنند، برای جبران این کسری، معلمان مدارس عشایر پنج شنبه‌ها نیز به آموزش دانش آموزان می‌پردازند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *