استراتژی اسرائیل در مورد ایران براساس ترس شکل گرفته است
پایگاه میدل ایست مانیتور در گزارشی نوشته است که ترس رژیم صهیونیستی پس از بازپس گیری حلب در دسامبر ۲۰۱۶ توسط نیروهای سوری، با پشتیبانی نیروهای روسیه و تحت حمایت مستشاری ایران افزایش یافته است.
این پایگاه مینویسد که رژیم صهیونیستی تنها پس از بازپس گیری بلندیهای جولان توسط نیروهای سوری در ماه جولای ارسال سلاح و پول به این گروهها را متوقف کرد.
هدف اصلی "عملیات همسایگی خوب" رژیم صهیونیستی که توسط مقامات این رژیم رساندن کمکهای بشردوستانه به مردم سوریه اعلام شد(!) جلوگیری از ادعای بی اساس حضور نیروهای وابسته به ایران در نزدیکی مرزهای فلسطین اشغالی و کمک به گروههای تروریستی است.
میدل ایست مانیتور میافزاید که ترس رژیم صهیونیستی پس از بازپس گیری حلب در دسامبر ۲۰۱۶ توسط نیروهای سوری، با پشتیبانی نیروهای روسیه و تحت حمایت مستشاری ایران افزایش یافت.
رژیم صهیونیستی در ماه ژوئن نیز با طرح ادعاهای سابق خود مجددا به جنوب شرقی ابوکمال حمله کرد. رژیم صهیونیستی این خبر را انکار کرد، اما بسیاری در منطقه میدانستند که اسرائیل پشت این حمله قرار دارد. به ویژه پس از آن که سخنگوی فرماندهی مرکزی آمریکا نقش این کشور را در این حمله رد کرد و یک مقام آمریکایی به سی.ان.ان گفت که رژیم صهیونیستی آن را انجام داده است.
این پایگاه در بخش دیگری از این مطلب با اشاره به اینکه استراتژی ارژیم صهیونیستی نسبت به ایران از سه عامل ناشی میشود، مینویسد: نخست، به نظر میرسد رژیم صهیونیستی از سیاستهای دولت آمریکا در قبال ایران در منطقه ناراضی است و آن را شکست خورده میداند. ترامپ تمایلی به تخصیص منابع در سوریه ندارد و پیشتر اعلام کرده بود به زودی نیروهای خود را از این کشور خارج خواهد ساخت.
دو، استراتژی مخالفت با ایران سبب میشود تا این رژیم به سایر کشورهای مخالف ایران در منطقه به ویژه عربستان و امارات نزدیک شود. این نزدیکی برای صهیونیستها بسیار مهم و به نوعی یارکشی منطقهای است.
سه، استراتژی امنیتی رژیم صهیونیستی عمیقا ریشه در ترس از ایران و گسترش نفوذ ایران دارد. این ترس در اظهارات متوهمانه مقامات رژیم صهیونیستی به صورت نگرانی از "امپراطوری خاورمیانهای ایران" بروز میکند.
نظرات بینندگان
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *