صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

ایجاد مرکز ساماندهی کودکان کار و خیابان گامی مهم در جهت حمایت از این کودکان است

۰۱ مهر ۱۳۹۷ - ۱۰:۱۱:۰۴
کد خبر: ۴۵۳۰۸۲
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
معاون اجتماعی دادگستری کل استان البرز گفت: ایجاد مرکز غربالگری و ساماندهی کودکان کار و خیابان یکی از مهمترین اقداماتی است که تا به امروز در راستای حل معضلات آموزشی، تربیتی و بهداشتی این کودکان انجام شده است.

مهدی جوهری معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان البرز در گفت‌وگو با خبرنگار گروه حقوقی و قضایی در رابطه با ساماندهی کوکان کار این استان اظهار کرد: مرکز غربالگری و ساماندهی کودکان کار و خیابان که در خرداد ۱۳۹۷ توسط معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان البرز و با همکاری دستگاه‏‌های مرتبط افتتاح شده است نقش مهمی در کاهش آسیب‌های اجتماعی کودکان کار دارد.

وی گفت: در جلسه‌‏‏ای که بدین منظور و در راستای اجرای آئین‏‌نامه ساماندهی کودکان کار و خیابان و انجام هماهنگی‏‌های لازم میان دستگاه‏‌های ذیربط و انجمن‏‌های غیر دولتی برگزار شد، مقرر گردید شرح وظایف دستگاه‏‌های مربوطه از سوی اداره کل دفتر اجتماعی استانداری البرز و معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری، استخراج و به دستگاه‏‌های ذیربط ابلاغ شود.

این مقام قضایی بیان کرد: طی مصوبات جلسه، سمن‏‌های فعال در حوزه کودکان در کنار دستگاه‏‌های دولتی (دادگستری، اداره‌‏کل بهزیستی، دانشگاه علوم پزشکی، شهرداری، نیروی انتظامی، اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی) که در اجرای طرح مشارکت دارند باید نسبت به معرفی و استقرار نماینده خود جهت ارائه خدمات مربوطه در مرکز غربالگری اقدام کنند.

جوهری تصریح کرد: شهرداری کرج نیز که پیش‏تر، ساختمانی را در این خصوص تخصیص داده بود موظف به تجهیز، تأمین و نگهداری ساختمان مذکور شد.

این مقام مسئول اظهار کرد: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و اداره کل مربوطه در استان نیز در اجرای طرح مذکور جایگاه ویژه‌‏ای را داشته و موظف به تأمین نیاز‌های بهداشتی و درمانی کودکان خیابانی و خانواده‏‌های درجه اول آنان و تأمین پزشک و پرستار مورد نیاز مراکز ساماندهی کودکان خیابانی می‏‌باشد.

معاون رئیس کل دادگستری استان البرز بیان کرد: طرح مذکور که پیش‏تر مغفول مانده بود در سال ۹۵ به همت معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان البرز در راستای اجرایی کردن و استفاده از ظرفیت‏‌های آئین‏‌نامه ساماندهی کودکان خیابانی مصوب هیئت وزیران در مورخه ۳ /۰۵/ ۱۳۸۴ در دستور کار قرار گرفت.

وی عنوان کرد: طی جلساتی که با حضور اکثر دستگاه‏‌های اجرایی و ذیربط برگزار شد طرح مصوب پس از بررسی‏‌های لازم و تهیه چک لیست‏‌های ارزیابی اثربخشی عملکرد دستگاه‏ها، مرحله به مرحله اجرا و با شناخت ابعادِ موضوع، شرحِ وظایف هر کدام از دستگاه‏ها تشریح و تبیین گردید و از ظرفیت‏‌های شورای پیشگیری از جرم استان، کارگروه‏‌ها و کمیته‏‌های اجتماعی و فرهنگی استان و شناسایی و جلب مشارکت سازمان‏‌های مردم نهاد در حوزه حمایت از کودکان کار، جهت تسهیل و تسریع روند تصویب، اجرا و نظارت بر حسن اجرای برنامه استفاده شد.

این مقام مسئول ادامه داد: در نهایت می‌‏توان گفت که اجرای این طرح و مرکزی که تشکیل شده است یکی از مهمترین اقداماتی است که تا به امروز در راستای حل معضلات آموزشی، تربیتی و بهداشتی کودکان کار و خیابان انجام شده است که امید است گامی جهت پیشگیری از جرایم و آسیب‌های اجتماعی استان البرز باشد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *