صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

جنایات نظامیان استرالیایی در افغانستان/ «مدال‌های افتخار» پس گرفته می‌شوند

۰۶ آذر ۱۴۰۱ - ۰۸:۱۷:۴۹
کد خبر: ۴۵۳۰۴۱۹
دسته بندی‌: حقوق بشر ، عمومی
نظامیان استرالیا در طول حضور خود در افغانستان جنایات متعددی را مرتکب شده‌اند که ابعاد بسیاری از این جنایات آشکار نشده است.

خبرگزاری میزان - فرمانده ستاد نیروهای دفاعی استرالیا به کهنه سربازان خود که در افغانستان حضور داشته‌اند 28 روز فرصت داده تا توضیح دهند که چرا باید «افتخارات جنگ» را حفظ کنند.

این مقام نظامی استرالیا از افسران ارشد خواسته است که توجیه کنند چرا باید افتخارات و مدال‌های اعطا شده در طول جنگ افغانستان را حفظ کنند.

به گزارش «ای‌بی‌سی»، این درخواست در حالی صورت گرفته که تحقیقات «بریریتون» درباره جنایات جنگی نظامیان استرالیایی در افغانستان همچنان ادامه دارد.

تحقیق «بریریتون» بازنگری در افتخارات اعطا شده به پرسنل نظامی استرالیایی که در افغانستان حضور داشته‌اند را توصیه کرده است.

تحقیقات مهم در مورد رفتار نیروهای ویژه استرالیا که در نوامبر 2020 منتشر شد، 143 توصیه را ارائه کرد از جمله این که افتخارات اعطا شده به پرسنل  نظامی این کشور که در افغانستان حضور داشته‌اند، بازنگری شود.

بر اساس گزارش «دیلی تلگراف»، به افسران ارشد، گفته شده که ممکن است مجبور شوند مدال‌های خود را توسط ژنرال «آنگوس کمپبل»، فرمانده نیروی دفاعی استرالیا تحویل دهند.

تحقیقات «بریریتون» در سال 2020 نشان افشا کرد که نیروهای نظامی استرالیا در طول حضور خود در افغانستان 39 غیرنظامی را به قتل رسانده‌اند؛ علاوه بر این آنها با غیرنظامیان افغانستانی در سال‌های 2007 تا 2013 رفتار خشونت‌باری داشته‌اند.

تصمیم برای بازنگری در مدال‌ها پس از آن صورت می‌گیرد که «پیتر داتون»، وزیر دفاع پیشین استرالیا، تصمیم «کمپبل» برای حذف استنادات یگان‌ها از نیروهای ویژه در افغانستان را در پاسخ به تحقیقات «بریریتون» در سال گذشته لغو کرد.

143 توصیه ارائه شده در تحقیقات «بریریتون» از سوی وزارت دفاع استرالیا پذیرفته شده و در حال حاضر توسط این وزارتخانه مورد رسیدگی قرار می‌گیرد.

انتهای پیام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *