صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

۳۰ درصد پرونده‌های شورای حل اختلاف به مصالحه ختم شده است

۲۶ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۶:۳۱:۱۱
کد خبر: ۴۵۲۹۹۵
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
رئیس شورا‌های حل اختلاف استان قزوین گفت: مصالحه در پرونده‌های شورای حل اختلاف اولویت ما است و در این راستا عملکرد قابل قبولی را داشته ایم به گونه‌ای که ۳۰ درصد پرونده‌های قضایی شورای حل اختلاف در این استان به مصالحه ختم شده است.
به گزارش گروه حقوقی و قضایی ، به نقل از روابط عمومی دادگستری کل استان قزوین، حجت الاسلام والمسلمین علی زمانی رئیس شوراهای حل اختلاف استان قزوین ضمن گزارش آماری در خصوص پرونده‌های وارد شده در پنج ماه گذشته اظهار داشت: در این مدت، پرونده وارده شامل ۲۶ هزار و ۲۵۱ فقره و پرونده مختومه شامل ۲۵ هزار و ۳۶۹ فقره بوده است.

وی در ادامه افزود: مصالحه در پرونده‌های شورای حل اختلاف اولویت ما است و در این راستا عملکرد قابل قبولی را داشته ایم به گونه‌ای که ۳۰ درصد پرونده‌های قضایی شورای حل اختلاف در این استان به مصالحه ختم شده است.

رئیس شورای حل اختلاف استان قزوین بیان کرد: طی پنج ماه گذشته سال جاری بیشترین سازش مربوط به بخش کوهین با ۶۳ درصد، بخش الموت غربی با ۶۰ درصد، بخش اسفرورین ۵۳ درصد و شعبه ۹ قزوین با ۴۸ درصد بیشترین سازش بوده است.

این مقام قضایی استان قزوین بیان کرد: در واقع باید فرهنگ صلح و سازش را در جامعه گسترش دهیم تا تبعات اجتماعی اختلافات در جامعه کم شود؛ چراکه بخشش، سازش، عفو و گذشت یک اصل اساسی در فرهنگ اسلامی است که در حال حاضر شعب شورای حل اختلاف با همین رویکرد موجب شدند تا بار سنگین از دوش قوه‌قضاییه برداشته شود و شرایط را به شکلی فراهم کردند که حتی ورودی پرونده به شعب کاهش یابد؛ بنابراین امید است در این راستا موضوع گذشت و صلح و سازش میان مردم جامعه بیش از بیش نهادینه شده و به عنوان یک فرهنگ عمومی گسترش یابد.

عضو شورای مسئولان قضایی استان قزوین در پایان خاطرنشان کرد: گذشت باید در جامعه به عنوان یک فرهنگ عمومی باشد و مفهوم صبر برگرفته از سه مفهوم صلح، بخشایش، رضایت است که باید از سوی همه مورد توجه قرار گیرد.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *