صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

خشونت با سلاح گرم و بحران حقوق بشری در آمریکا؛ مرگ ۳۸ هزار نفر در سال بر اثر تیراندازی در آمریکا+تصاویر

۲۹ شهريور ۱۳۹۷ - ۲۱:۴۰:۰۱
کد خبر: ۴۵۲۹۲۱
دسته بندی‌: بین‌الملل- جهان ، عمومی
سازمان عفو بین‌الملل در جدیدترین گزارش خود اعلام کرده است که خشونت با سلاح گرم در آمریکا یک بحران حقوق بشری است و شکست آمریکا در حمایت از شهروندان خود در برابر این خشونت‌ها نقض حقوق آن‌ها به شمار می‌رود.

به گزارش گروه بین‌الملل ، سازمان عفو بین‌الملل در جدیدترین گزارش خود اعلام می‎گوید که خشونت با سلاح گرم در آمریکا یک بحران حقوق بشری است و شکست آمریکا در حمایت از شهروندان خود در برابر این خشونت‌ها نقض حقوق آن‌ها به شمار می‌رود.

عفو بین‌الملل در گزارش خود آورده است: آمریکا با شکست در محافظت از اشخاص و جوامعی که در معرض بیشترین خطر خشونت‌های تسلیحاتی قرار دارند قوانین حقوق بشری را نقض کرده است و حق زندگی عاری از خشونت، تبعیض نژادی و ترس با حسی از حق داشتن مجموعه‌ای بی حد و حصر از سلاح‌های مرگ‌بار جایگزین شده است.

بر اساس گزارش گاردین، سازمان عفو بین‌الملل در بررسی قتل، خودکشی و جراحات ناشی از سلاح گرم که سالیانه جان ۳۸ هزار نفر در آمریکا را می‌گیرد و موجب مجروح شدن ۱۱۶ هزار نفر می‌شود توصیه می‌کند که آمریکا باید طیف گسترده‌ای از تدابیر شامل بررسی همگانی پیشینه، ارائه مجوز معتبر در زمان خرید سلاح، منع فروش سلاح به افراد زیر ۲۱ سال، منع فروش برخی سلاح‌های رده ارتشی و سیستم ثبت ملی دیجیتال خرید سلاح را به تصویب برساند.

این نهاد بین‌المللی همچنین می‌گوید که کنگره آمریکا باید قانونی را تصویب کند که حمل سلاح در مکان‌های عمومی را منع کند مگر اینکه توجیهی معتبر برای این کار وجود داشته باشد.

این توصیه‌های سازمان عفو بین‌الملل در حالی مطرح می‌شود که برخی از آن‌ها حتی از سوی دموکرات‌های این کشور حمایت نمی‌شود و به طور مثل مخالفت‌های شدیدی با ثبت ملی حمل سلاح در آمریکا وجود دارد.

عفو بین‌الملل در گزارش خود همچنین به این نکته اشاره کرده که خشونت با سلاح گرم به طور چشمگیری اقلیت‌های نژادی و به خصوص سیاه‌پوستان را هدف قرار می‎دهد.

این گزارش به این نکته اشاره می‌کند که علیرغم وجود شواهدی محکم مبنی بر این مطلب که برخی از برنامه‌ها برای جلوگیری از خشونت‌های تسلیحاتی مفید هستند، اما فقدان بودجه و عدم تمایل سیاسی هیچ‌گاه اجازه اجرا شدن این برنامه‌ها را نداده است.

این نهاد سازمان ملل در گزارش خود از دید حقوق بشری نیز خشونت تسلیحاتی در آمریکا را مورد بررسی قرار داده و از قوانین بین‌المللی حقوق بشر به عنوان ابزاری برای حمایت از قوانین کنترل کننده حمل سلاح یاد کرده است.

 

 

 

 

 

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *