ضرورت شناسایی و تعیین حریم بافتهای ناکارآمد در جهت کاهش حاشیهنشینی
اسدی در ابتدای این جلسه اظهار کرد: در جهت تحقق امور و دستیابی به برنامههای عملیاتی و هماهنگی و همکاری دستگاههای ذیربط در اجرای صحیح قانون کاداستر، حذف موازی کاری سایر دستگاههای اجرایی با قانون کاداستر یک ضرورت است.
وی مهمترین بخش اجرای این قانون را جدی بودن دستگاههای متولی اراضی دولتی در حفظ و صیانت از آن دانست و ادامه داد: برای جلوگیری از گسترش حاشیه نشینی و پیشگیری از وقوع جرم باید بافتهای ناکارآمد شناسایی و تعیین حریم شود.
این مقام قضایی تصریح کرد: در این خصوص لازم است محدوده حاشیهای از سوی ادارات راه وشهرسازی، شهرداریها، بنیاد مسکن و سایر دستگاههای متولی مشخص شده و نقشههای آنها به اداره ثبت اسناد استان ارائه گردد تا جهت جانمایی در بانک اطلاعات کاداستر به عنوان یک ضرورت موضوع اقدام گردد.
اسدی افزود: تعامل دستگاهای اجرایی استان خراسان شمالی و تکمیل بانک اطلاعات کاداستر باعث جلوگیری از گسترش بافتهای ناکارآمد خواهد شد.
مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان خرسان شمالی استفاده از ظرفیتهای استان در جهت توسعه را یک ضرورت اساسی دانست و گفت: حاشیه نشینی در شهرها ثابت نیست و باید با برنامه ریزیهای بلند مدت ضمن آماده سازی زیرساختها و الگوبرداری در سیاستهای کلان کشور تاثیر گذار باشد.
وی عدم موفقیت صد درصدی و همچنین عدم تکمیل بانک اطلاعات کاداستر را بدلیل عدم اختصاص منابع مالی به این قانون مهم عنوان کرد.