صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

دعوت به تجزیه کردستان و حمله به ایران روی خط اینترنشنال

۰۱ آذر ۱۴۰۱ - ۱۷:۲۹:۳۳
کد خبر: ۴۵۲۴۸۲۴
شبکه سعودی اینترنشنال در روزهای گذشته در گفتگو با سران احزاب تجزیه‌طلب کردستان و چهره‌های ضدانقلاب ضمن دعوت به تجزیه‌طلبی، خواستار حمله نظامی به ایران نیز شده است.

خبرگزاری میزان _ تسنیم نوشت: رسانه سعودی اینترنشنال که در دو ماه گذشته به گفته رعنا رحیم‌پور خبرنگار بی‌بی‌سی فارسی ماموریت داشته تا تنها با احزاب کردستان گفتگو داشته باشد، در روزهای اخیر و با افزایش تحرکات این احزاب، مواضع آن‌ها را با شدت و صراحت بیشتری پخش می‌کند.

عبدالله مهتدی دبیرکل حزب کومله کردستان ایران، ابراهیم علیزاده دبیر اول کومله سازمان کردستان حزب کمونیست ایران و خالد عزیزی سخنگوی حزب دموکرات کردستان ایران که بارها در سال‌های گذشته بر تجزیه‌طلبی تاکید داشتند، شب گذشته روی خط اینترنشنال آمدند و با سیما ثابت که خود از هواداران تجزیه‌طلبی در بلوچستان است، گفتگو کردند.

مهتدی در این گفتگو از «جوانان محلات تهران و سایر شهرها» و «اپوزیسیون» خواست که از آن‌ها حمایت کنند و این روزها را «روز عمل» دانست. جوانان محلات تهران و سایر شهرها عنوان گروه‌هایی در فضای مجازی است که فراخوان‌های آن را شبکه اینترنشنال منتشر می‌کند و در صفحات مجازی خود ضمن آموزش ساخت مواد منفجره همچون کوکتل مولوتف، تصاویر افرادی را به عنوان بسیجی و لباس شخصی منتشر و آن‌ها و خانواده‌هایشان را تهدید به قتل و حمله می‌کنند.

علیزاده هم در صحبت‌هایی از همه نیروها خواست تا به میدان بیایند. او گفت فقط با تهییج نمی‌شود کاری انجام داد و در ادامه راهکارهایی ارائه داد. او معتقد است که اگر این بار موفق نشویم، دیگر هیچ وقت موفق نخواهیم شد.

خالد عزیزی هم ضمن تکرار صحبت‌های مهتدی و علیزاده، اتفاقات اخیر در کردستان را مسالمت‌آمیز و متمدنانه دانست؛ در حالی که افراد طرفدار این احزاب در روزهای گذشته به منزل یکی از افراد ایل منگور که طرفدار نظام جمهوری اسلامی ایران هستند، حمله کردند و لباس زیر همسر آن فرد را در هوا چرخاندند. مهتدی در این برنامه تلویزیونی افتخار کرد که شعار "زن، زندگی، آزادی" از سوی این احزاب مطرح و فراگیر شده است.

ایل منگور که جمعیت بسیار زیادی دارد در شهرستان‌های مهاباد، پیرانشهر و سردشت ساکن هستند. افراد این ایل در سال‌ها و دهه‌های گذشته بارها مورد آزار و اذیت احزاب تجزیه‌طلب قرار گرفتند. به طور مثال حزب دموکرات کردستان در سال 1358 با تانک‌هایی که از پادگان‌های ارتش به غارت برده بود، به یکی از روستاهای ایل منگور حمله کرد. زنان و کودکان آن ایل را به اسارت گرفت و روی تانک‌ها بست تا مردان آن ایل نتوانند در مقابل حملات، مقابله‌ کنند.

مصی علی‌نژاد هم چند روز پیش در حاشیه کنفرانس امنیتی هالیفکس که حامد اسماعیلیون نیز حضور داشت در گفتگو با شبکه سعودی اینترنشنال به صراحت از ناتو خواست به ایران حمله شود. وی که در آغاز اغتشاشات روی آنتن این شبکه گریه کرد و از مردم خواست که در تجمعات و اغتشاشات حضور پیدا کنند، این بار در گفتگوی تازه خود عنوان کرده است که به رهبران غربی می‌گویند به ایران حمله نظامی نکنید؛ رهبران غرب نباید به این حرف‌ها گوش دهند.

گفتنی است؛ شبکه سعودی اینترنشنال در روزهای گذشته بارها تریبون خود را در اختیار احزاب تجزیه‌طلب قرار داده است. برخی از این احزاب در لیست گروه‌های تروریستی قرار دارند و سابقه انجام عملیات‌های تروریستی نیز دارند.

عبدالله مهتدی دبیرکل گروهک کومله، ابراهیم علیزاده دبیر اول کومله سازمان کردستان حزب کمونیست ایران، عمر ایلخانی‌زاده، دبیر‌کل کومله زحمتکشان کردستان، سلام قادری عضو کمیته مرکزی کومله، خالد عزیزی دبیرکل حزب دموکرات کردستان،  آسو صالح عضو حزب دموکرات کردستان ایران، مصطفی هجری مسئول اجرایی حزب دموکرات کردستان ایران و حسین یزدان‌پناه فرمانده حزب آزادی کردستان بارها در این شبکه به اعلام مواضع تجزیه‌طلبانه خود کردند.

براساس پیمایشی که خبرگزاری تسنیم انجام داده است عبدالله مهتدی بیش از 10 بار در روزهای گذشته روی آنتن اینترنشنال حضور یافته است. این در حالی است که برخی رسانه‌های ضدانقلاب همچون بی‌بی‌سی فارسی از گفتگو با برخی از افراد از جمله همین مهتدی ابا دارند.

ضمن اینکه در روزهای گذشته شبکه تلویزیونی «منوتو» که وابسته به سلطنت‌طلب‌هاست نیز به رفتارهای اینترنشنال اعتراض کرد و گفت: «از کسانی که با کشورهای اطراف همکاری دارند یک سوال دارم. کشورهایی که نمی‌خواهند یک ایران قوی را ببینند؛ این کشورهای همسایه که به دموکراسی و آزادی باور ندارند چطور می‌خواهند برای ایران دموکراسی و آزادی بیاورند؟!»

انتهای پیام/

خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *