صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

نذیری: ایران استفاده و اشاعه سلاح‌های هسته ای در جهان را رد می‌کند

۰۱ آذر ۱۴۰۱ - ۱۴:۰۸:۳۵
کد خبر: ۴۵۲۴۳۸۴
نماینده دائم کشورمان در سازمان های بین المللی مستقر در وین خطاب به نمایندگان دولت ها در نشست کمیسیون مقدماتی معاهده منع جامع آزمایش های هسته ای خواستار توقف همه انفجارهای هسته‌ای و پایان دادن به توسعه و بهبود کیفی سلاح‌های هسته‌ای شد.

خبرگزاری میزان - «محسن نذیری اصل»، سفیر و نماینده دائم کشورمان نزد سازمان‌های بین المللی مستقر در وین، با حضور در نشست پنجاه و نهم کمیسیون مقدماتی معاهده منع جامع آزمایش‌های هسته ای، ضمن تشریح مواضع اصولی کشورمان، بر ضرورت حذف کامل همه سلاح‌های هسته ای تاکید کرد.

«نذیری» در این نشست ضمن تکرار موضع دیرینه و اصولی کشورمان در مورد لزوم حذف کامل همه سلاح‌های هسته‎ای، گفت: جمهوری اسلامی ایران قویا نگهداری، انباشت، توسعه، نوسازی، استفاده و اشاعه سلاح‌های هسته ای در جهان را رد می‌کند.

وی همچنین ضمن یادآوری این که جمهوری اسلامی ایران در سال 1974 پیشنهاد ایجاد منطقه عاری از سلاح هسته ای در خاورمیانه را ارائه کرد که مورد حمایت جامعه بین المللی قرار گرفت، افزود: در همین راستا، ما مجددا حمایت قوی خود را از اهداف معاهده منع جامع آزمایش‌های هسته ای تایید می‌کنیم و اعتقاد راسخ داریم که توقف همه انفجارهای آزمایشی تسلیحات هسته‌ای و دیگر انفجارهای هسته‌ای و همچنین پایان دادن به توسعه و بهبود کیفی سلاح‌های هسته‌ای، نخستین گام ضروری برای خلع سلاح هسته‌ای کامل است.

نماینده ایران در سازمان‌های بین المللی مستقر در وین در ادامه خطاب به نمایندگان دولت‌ها تاکید کرد: اگر انتظار داشته باشیم که اهداف عالی معاهده به طور کامل محقق شود، تعهد مستمر همه کشورهای امضا کننده، به ویژه کشورهای دارای سلاح هسته ای، به خلع سلاح هسته ای ضروری است.

وی در همین مورد افزود: از آنجایی که معاهده منع جامع آزمایش‌های هسته ای بخشی جدایی ناپذیر از ساختار خلع سلاح هسته ای است، ما قویا معتقدیم که کشورهای دارای سلاح هسته ای مسئولیت ویژه ای در قبال لازم الاجرا شدن این معاهده دارند.

 نماینده کشورمان در سخنرانی خود همچنین ضمن ارزیابی سایر اقدامات و عملکردهای دبیرخانه کمیسیون مقدماتی معاهده، از اقدامات آموزشی و ظرفیت‌سازی انجام شده در زمینه فعالیت‌های مرتبط با راستی‌آزمایی تشکر و توصیه‌های لازم را از جمله تمرکز بیشتر تلاش‌ها، منابع آموزشی و ظرفیت سازی لازم بر ممنوعیت آزمایش‌های هسته ای که تنها هدف این معاهده است، ارائه کرد.

انتهای پیام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *