صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

خودکشی در بازداشتگاه‌های مهاجران راز مگوی وزارت کشور انگلیس

۲۱ شهريور ۱۳۹۷ - ۲۱:۴۰:۰۱
کد خبر: ۴۵۱۸۱۵
دسته بندی‌: بین‌الملل- جهان ، عمومی
نمایندگان مجلس انگلیس می‎گویند که فزایش خودکشی در بازداشتگاه های مهاجران توسط وزارت کشور به رازی دولتی تبدیل شده است.
به گزارش گروه بین الملل ، نمایندگان مجلس انگلیس در اظهاراتی گفته‎اند که افزایش خودکشی در بازداشتگاه های مهاجران توسط وزارت کشور به رازی دولتی تبدیل شده است.

در گزارشی که نشریه ایندیپندنت منتشر کرده، یکی از بازرسان سابق زندان‌های انگلیس می‎گوید: «مرگ این افراد تحت نظارت دولت ما رخ می‌دهد و در این مورد نباید مخفی کاری کرد.»
 

به گفته کارشناس مامور وزارت کشور انگلیس برای بررسی بازداشتگاه مهاجرین، مرگ‌های ناشی از خودکشی در مراکز اخراج مهاجران به عنوان راز دولتی نگهداری می‌شوند.

استفن شاو، بازرس سابق زندان‌ها در انگلیس که دو گزارش عمده در مورد مراکز اخراج مهاجران (IRCs) را منتشر کرده است، به نمایندگان مجلس گفت: «به اعلام عموم نرساندن شمار تلفات زندانیان نشان دهنده شکست آشکار دولت در این زمینه است.»

آمار‌های جمع آوری شده براساس درخواست رسیدگی قضایی نشان می‌دهد که در سال گذشته در مراکز اخراج مهاجران در انگلیس شش نفر کشته شده‎اند که چهار نفر از آن‌ها خودکشی کرده‎اند و این میزان رکورد خودکشی در یک سال در این بخش است. آمار‌های ارائه شده در آوریل ۲۰۱۸ نشان می‌دهد که از سال ۲۰۰۰، ۳۵ مورد مرگ در این بخش گزارش شده بود که ۱۴ مورد آن خودکشی بوده است.
 
این موضوع در حالی مطرح می‌شود که نگرانی‌ها درباره بی توجهی به سلامت روان افراد بازداشت شده در مراکز اخراج مهاجران هر روز افزایش می‌یابد.چرا که افراد پس از بازداشت مورد ارزیابی روانی قرار می‌گیرند نه پیش از آن. این امر خود سبب بالا رفتن میزان ریسک می‌شود. آمار تهیه شده توسط ایندیپندنت نشان می‌دهد که با افزایش شمار افراد دستگیر شده، بیش از یک نفر در روز در این مراکز به دلیل آسیب زدن به خود به درمان نیاز پیدا می‌کند.
 

یکی از بازرسان زندان‌ها یک ماه پیش هشدار دادند که وزارت کشور انگلیس با استناد به قانون، قربانیان شکنجه با سطح بالای آسیب‌های روانی را در این مراکز نگهداری می‌کند. وی به ضعف‌های قابل توجه در امر ایمنی و احترام به بازداشت شدگان اشاره کرد و گفت: «توجه کافی به استرس پس از سانحه و سایر مشکلات سلامت روان وجود ندارد.»

این تحقیق که بر آمار مرگ و میر این نوع پرونده‌ها نظارت می‌کند، اعلام کرد تعداد کشته شدگان در زندان، در بازداشتگاه‌های مهاجران و نیز تا پنج روز پس از آزادی از ژانویه ۲۰۱۵ تا آگوست ۲۰۱۸، ۱۷ مورد بوده است.

۹ مورد از این مرگ‌ها خودکشی، یک مورد مربوط به قاچاق مواد مخدر، یک مورد قتل و ۶ مورد قتل غیر عمد بوده است.

در سال ۲۰۱۷، در مجموع ۱۱ مورد مرگ و میر گزارش شد که بی سابقه بوده است. این میزان در سال‌های گذشته، سالانه بین یک تا پنج مورد بود.

یک افسر پلیس که در این زمینه تحقیق می‌کرد، گفت: «پاسخ وزارت کشور به افکار عمومی در مورد کشته شدن مهاجران بازداشت شده انکار، تاخیر و ابهام بوده است. ما به اطلاعاتی که بین سایر سازمان‌های غیر دولتی به اشتراک گذاشته شده است استناد می‌کنیم و نمی‌توانیم مطمئن باشیم که از همه مرگ‌ها آگاه هستیم. فرهنگ مخفی کاری وزارت کشور باید تغییر کند.»


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *