صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

ارتقاء مهارت با سطح دانش در مراکز علمی کاربردی ناجا

۲۱ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۳:۲۴:۲۰
کد خبر: ۴۵۱۸۰۰
معاون هماهنگ کننده ناجا گفت: با توجه به اینکه در مراکز آموزش علمی کاربردی ناجا قابلیت ارتقاء مهارت با میزان دانش فراهم است می‌توان هر تخصص را براساس دانش سازمانی تعریف کرد.

به گزارش خبرنگار گروه جامعه ، سردار ایوب سلیمانی در نهمین گردهمایی روسای مراکز آموزش علمی کاربردی ناجا که در سالن فجر ستاد ناجا برگزار شد ضمن عرض تسلیت به مناسبت ایام سوگواری ابا عبدالله الحسین (ع) و خیر مقدم به مدعوین اظهار داشت: نیروی انتظامی به عنوان یک سازمان نظامی مانند سایر سازمان‌های نظامی براساس اصول و قواعد خاصی اداره می‌شود.

وی در ادامه افزود: طبقه بندی مشاغل و رعایت سلسله مراتب جزء اجتناب ناپذیر قواعد یک سازمان بزرگ مانند ناجا محسوب می‌شود که بایستی با رعایت این قواعد آن را اداره و مدیریت کرد.

معاون هماهنگ کننده ناجا تصریح کرد: افراد را نمی‌توان با حداکثر بهره وری در یک سازمان به کار گرفت مگر اینکه ارتقاء مهارت با سطح دانش و کار مورد نظر آنان اقدام شود.

وی خاطر نشان کرد: عدم به کارگیری افراد در مشاغل تخصصی خاص خودشان مشکلاتی را برای سازمان به وجود می‌آورد و سازماندهی و اجرای مأموریت‌ها را دچار مشکل و یا حتی با بن بست روبه رو می‌کند.

سردار سلیمانی تأکید کرد: اگر بدون دقت و طی مسیر لازم، بدون مراقبت از سازمان، بدون تعیین قدر سهم، بدون رعایت گذراندن زمان ارتقاء‌ها و ... بخواهیم سازمانی را اداره کنیم بی تردید دچار مشکل می‌شویم و با چالشی اساسی مواجه خواهیم شد.

وی گفت: با توجه به توسعه فناوری، پیچیدگی جغرافیایی، ماهیت جرم و تنوع ماموریت‌ها در سطح جامعه نیاز به ارتقاء سطح دانش و مهارت کارکنان پلیس احساس می‌شود.

معاون هماهنگ کننده ناجا عنوان داشت: مراکز علمی کاربردی ناجا با نگاه به اینکه بستری برای نیروی انتظامی را فراهم می‌کند تا در محیطی امن و سالم سطح تحصیلی کارکنان در زمینه‌های تخصصی مورد نیاز پلیس ارتقاء یابد تشکیل و رشد پیدا کرد.

سردار سلیمانی اظهار داشت: البته بحث ارتقاء سطح تحصیلی می‌تواند به سرمایه تحصیلی دانش و مهارت کمک شایانی کند، درست مثل باران که ذاتا رحمت الهی است، ولی بایستی کنترل شود تا سبب آسیب رساندن، سیل و تخریب نشود موضوع ارتقاء تحصیلی کارکنان نیز باید با مدیریت و کنترل در مسیر درست انجام شود تا دچار مشکل و چالش نشویم.

این مقام ارشد انتظامی با اشاره به اینکه پلیس اگر نتواند چند گام از جریان معمول جامعه پیش باشد ابتکار عمل را از دست می‌دهد و یا اگر همراه و همسطح جامعه نباشد از آنان عقب می‌ماند، گفت: بنابراین پلیس به شدت به افزایش سطح دانش، مهارت و حرفه‌ای گرایی در همه زمینه‌ها نیاز دارد.

وی افزود: با توجه به اینکه در دانشگاه‌های علمی و کاربردی قابلیت انطباق پذیری مهارت با میزان دانش فراهم است و می‌توان هر شغل و تخصصی را براساس دانش سازمانی تعریف کرد لذا می‌توان انتظارات سازمانی را برآورده ساخت.

این مقام ارشد انتظامی عنوان داشت: اگر مراکز آموزش علمی کاربردی ناجا بتواند انتظارات مجموعه پلیس را تأمین کند بر تمام فعالیت‌های نیروی انتظامی سایه می‌افکند و بر مطالبه گری و جذابیتش به حدی افزوده می‌شود که چاره‌ای جز توسعه آن دیده نخواهد شد.

سردار سلیمانی تصریح کرد: براساس آموزش‌های پودمانی در دانشگاه علمی کاربردی افراد می‌توانند در طول خدمت ۳۰ ساله خود هم فعالیت کاری انجام دهند و هم در طول طی کردن خدمت و فعالیت به صورت پودمانی به بحث آموزش نیز بپردازند. به گونه‌ای که مثلا یک فرد دیپلمه بعد از ۳۰ سال خدمت در هنگام بازنشستگی حتی می‌تواند با اخذ مدرک دکتری بازنشسته شود.

وی در خاتمه با بیان اینکه باید سعی کنیم تا کیفیت آموزشی را افزایش و توأمان هزینه‌ها را نیز کاهش دهیم، افزود: دانشگاه علوم انتظامی امین اوج کار آموزش در ناجا است و در این دانشگاه آموزش تبلور می‌یابد، لذا نیاز است تا مراکز آموزش علمی کاربردی ناجا با این دانشگاه ارتباط منسجم داشته و براساس برنامه ریزی‌ها برای برطرف کردن نیاز‌های پلیس‌های تخصصی و فرماندهان انتظامی در سراسر کشور حرکت کنند.

 

 انتهای پیام /



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *