رئیس قوه قضاییه به حمایت و معاضدت قضایی از رسانه باور دارد/ حل مشکلات اقتصادی رسانهها، دغدغه رئیس قوه قضاییه
پدرام پاک آیین در گفتوگو با میزان، درباره برگزاری نشست رئیس قوه قضاییه با اعضای هیأت نظارت بر مطبوعات، اظهار کرد: در دیداری که اعضای هیئت نظارت بر مطبوعات با حجتالاسلام والمسلمین محسنی اژهای داشتند آنچه برای همه اعضای این هیأت حائز اهمیت بود توجه رئیس قوه قضاییه به اعتبار و اهمیت رسانه و بهخصوص آرایش جدید رسانهای بود.
وی افزود: اعضای این هیئت با توجه به اینکه در دهههای قبل حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژهای در هیئت نظارت بر مطبوعات عضویت داشت علاقه مند بودند از تجارب رئیس قوه قضاییه استفاده کنند زیرا ایشان با ادبیات، ظرفیتها و کارکردهای نظام رسانهای کشور آشنایی دقیق و فنی دارند.
نماینده مدیران مسئول رسانهها در هیأت نظارت بر مطبوعات بیان کرد: این جلسه از حیث محتوا و مسئله یابی کیفیت بالایی داشت به طوری که دغدغه رئیس قوه قضاییه نسبت به بازسازی اقتصاد رسانههای کشور عنوان شد و حتی رئیس قوه قضاییه در این جلسه مطرح کرد که باید برای چگونگی تامین منابع مورد نیاز و نحوه اداره رسانه از حیث درآمدی تدبیر شود.
رئیس قوه قضاییه اظهار کرد که وقتی رسانه چاپی با تک فروشی امکان درآمد زایی ندارد، باید برای اقتصاد آن و استمرار انتشار تدابیری اتخاذ کرد.
وی در ادامه گفت: نوع رویکرد حمایتی و آشنایی عمیق و عینی رئیس قوه قضاییه با ساختار مدیریت رسانه قابل توجه اعضای هیأت نظارت بود به خصوص که رئیس دستگاه قضا دغدغه حمایت و معاضدت قضایی نسبت به رسانه های کشور را داشتند.
پاک آیین عنوان کرد: بخشی از مطالب رئیس قوه قضاییه در جلسه امروز مربوط به نقش قوه قضاییه در تامین آزادی های مشروع بود که به مصادیقی از آن در حوزه رسانه اشاره کرد.
نماینده مدیران مسئول رسانهها در هیأت نظارت بر مطبوعات گفت: مطالب رئیس قوه قضاییه در این جلسه مسئله محور و نشان دهنده نگاه کارشناسی به حوزه رسانه بود زیرا ساختار، جایگاه و انواع کارکردهای رسانه را به خوبی می شناسند؛ همچنین حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژهای نگاهی تعادلی به مقوله نظارت بر رسانه دارند به طوری که معتقدند باید هم حدود رسانه رعایت و هم حقوق رسانه تامین شود.
پاک آیین اظهار کرد: به نمایندگی از جامعه رسانهای مطالبی در خصوص ضرورت ایجاد نظام صنفی رسانه با هدف تعادل بخشی به ساختار رسانه ای موجود، مواردی از اصلاح قانون مطبوعات کنونی به منظور انطباق با آرایش رسانه ای جدید و همچنین اهمیت رسانه های استانی و محلی نسبت به بنگاههای رسانه ای کلاسیک پایتخت را در این آرایش نو را مطرح کردم.
وی در ادامه گفت: یکی از درخواست های مشترکی که بنده و معاون مطبوعاتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در این جلسه عنوان کردیم، مربوط به توزیع آگهی های ثبتی و دادگستری در رسانههای چاپی و سایت های خبری و تمرکز زدایی از درج آنها بر روی سامانه قوه قضاییه بود که بنا شد در این خصوص مکاتبات صورت گرفته قبلی دنبال شده و امیدواریم این ظرفیت حمایتی دستگاه قضایی فعال شود.
انتهای پیام/