صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

نگرانی پناهجویان از توافق مهاجرتی انگلیس و فرانسه

۲۴ آبان ۱۴۰۱ - ۰۸:۲۷:۳۶
کد خبر: ۴۵۱۴۷۴۳
دسته بندی‌: حقوق بشر ، عمومی
توافق مهاجرتی انگلیس و فرانسه علیه مهاجران موجب بروز نگرانی گسترده در میان گروه‌های حامی پناهجویان شده است.

خبرگزاری میزان – فرانسه و انگلیس به تازگی توافقی را برای مقابله با عبور مهاجران از کانال «مانش» امضا کردند.

امضای این توافق موجب بروز نگرانی در میان گروه‌های حامی پناهجویان و نهادهای حقوق بشری شده است.

به گزارش «فایننشال تریبون»، اتحادیه‌های انگلیس، سیاستمداران و کارشناسان مهاجرت می‌گویند که توافق بین انگلیس و فرانسه برای گسترش همکاری در جلوگیری از مهاجرت از طریق کانال «مانش» با استفاده از قایق‌های کوچک به دلیل نبود ترتیبی برای پردازش مهاجران با مشکل مواجه شده است.

بر اساس توافقنامه اصلاح شده‎ای که روز دوشنبه توسط مقامات دو کشور در پاریس امضا شد، انگلیس مبلغی را که به فرانسه می‌پردازد از 55 میلیون پوند به 63 میلیون پوند در سال افزایش می‌دهد تا تعداد افسران گشت‌زنی در سواحل فرانسه از 200 به 300 نفر افزایش یابد.

با این حال، هیچ شرطی در این توافقنامه برای انگلیس در زمینه بازگرداندن مهاجرانی که به این کشور می‌رسند یا برای رسیدگی به افرادی که به امید عبور از سواحل فرانسه سفر می‌کنند، وجود ندارد.

کارشناسان مهاجرت می‌گویند که این توافق تنها تا جایی پیش می‌رود که ترتیباتی برای فرانسه برای پذیرفتن «بازگشت برخی از مهاجرانی که به سواحل انگلیس می‌رسند»، انجام می‌شود.

دفتر نخست وزیر انگلیس از اظهار نظر درباره اینکه آیا این کشور از فرانسوی‌ها برای یک توافق «بازگشت» خواسته است یا نه، خودداری و ادعا کرد که «هیچ هدف خاصی» در توافق روز دوشنبه برای کاهش تعداد گذرگاه‌ها وجود ندارد.

«ریشی سوناک»، نخست‌وزیر انگلیس گفته که «مطمئن است» تعداد مهاجران غیرقانونی که وارد این کشور می‌شوند شروع به کاهش خواهد کرد، حتی اگر توافق با فرانسه «فقط یک شروع» باشد.

وزیر کشور فرانسه، مدعی است که این توافق شامل برخی پیشرفت‌ها، مانند «به اشتراک‌گذاری اطلاعات در مورد قاچاقچیان انسان و سوابق تلفن آنها» است، که انگلیس قبلا در برابر آن مقاومت کرده بود.

انتهای پیام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *