صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

حضور بی پایان آمریکا در سوریه؛ به چه بهانه‎ای؟

۲۰ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۰:۲۵:۵۸
کد خبر: ۴۵۱۴۱۷
دسته بندی‌: بین‌الملل- جهان ، عمومی
پایگاه لوبلاگ در گزارشی با عنوان "جنگ بی پایان آمریکا در سوریه" به موضوع سیاست جدید آمریکا برای ادامه حضور در سوریه برای آنچه تقابل با ایران خوانده، پرداخته است.
به گزارش گروه بین الملل ، پایگاه لوبلاگ در گزارشی با عنوان "جنگ بی پایان آمریکا در سوریه" به موضوع سیاست جدید آمریکا برای ادامه حضور در سوریه برای آنچه تقابل با ایران خوانده، پرداخته است.
 
این گزارش با اشاره به اظهارات جیمز جفری، نماینده ویژه وزارت خارجه آمریکا در سوریه که اعلام کرده آمریکا تحت سیاست جدید دیگر تا پایان سال از سوریه خارج نخواهد شد، این اظهارات را مخالف ادعا‌های ترامپ حتی از دوران انتخابات مبنی بر حضور کمتر آمریکا در جنگ‌های غرب آسیا و وعده خروج ۲۲۰۰ سرباز آمریکایی از سوریه دانست. جفری ادعا کرد که این نیرو‌ها که تاکنون در شمال شرقی سوریه با داعش مبارزه می‌کردند و تا زمان خروج همه نیرو‌های خارجی از سوریه در این کشور باقی خواهند ماند.
 
 

این گزارش سیاست جدید را کاملا منطبق با اهداف جنگی و نه بسط هدف قبلی ادعایی مبارزه با تروریست‌ها می‌داند و تنها قربانیان سناریوی جدید آمریکا را سربازان آمریکایی می‌بیند که در سوریه حضور دارند یا در آینده به این کشور فرستاده خواهند شد. این در حالی است که رابرت مالی، هماهنگ کننده سیاست خاورمیانه‌ای دولت اوباما، سوریه را شکستی بد برای دولت آمریکا می‌داند که در روز‌های بعد و با تشدید جنگ در استان ادلب، آخرین پناهگاه تروریست‌ها بدتر نیز خواهد شد.

در ادامه گزارش کوتاه‌ترین مسیر برای مقابله با رنج‌های ناشی از این جنگ - که در آن بیش از نیم میلیون نفر جان خود را از دست داده و میلیون‌ها نفر دیگر آواره شده اند – مسیر فعلی و پیروزی نیرو‌های ارتش سوریه اعلام شده است.
 
 
 

نویسنده بهترین راه حل این درگیری که بازیگران متعددی را شامل می شود، دیپلماسی چندجانبه می‌داند. این امر برای ایران و روسیه که روابط طولانی و دوستانه تری با سوریه نسبت به سایر کشور‌های جهان عرب دارند، پررنگ‌تر و ملموس‌تر است. برای ترکیه، سوریه در حال حاضر مجموعه‌ای از مشکلات شامل بیش از سه میلیون پناهنده سوری است که مسائل امنیتی و مرزی متعددی در پی خواهد داشت.
 
 
در پایان نویسنده تاکید آمریکا بر مخالفت با ایران و اصرار بر منزوی ساختن این کشور را در تضاد با یافتن راه حل مناسب برای جنگ سوریه و عملا کور کردن گره مشکلات این کشور می‌داند. دولت آمریکا و جفری با این سیاست جدید خود حتی قادر به تعیین مشی آمریکا برای نحوه مقابله با آنچه حضور ایران در سوریه خوانده می‎شود، نشده‎اند. مهم‌ترین بهانه برای نگه داشتن سربازان آمریکایی در سوریه به صورت نامحدود مقابله با ایران خوانده شده که باید گفت که تاثیر نامطلوبی برای دولت آمریکا در پی خواهد داشت.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *