صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

گزارش کامل و دقیقی از کالا‌های توقیفی ناشی از قاچاق برای تصمیم‌گیری تهیه شود

۱۸ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۵:۲۴:۴۱
کد خبر: ۴۵۰۹۶۷
دسته بندی‌: سیاست ، مجلس و دولت
نماینده رئیس جمهور در ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز از سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی خواست گزارش دقیق از کالا‌های توقیفی ناشی از قاچاق برای تصمیم گیری به این ستاد ارائه کند.
به گزارش گروه سیاسی ، یکصد و بیست و یکمین جلسه ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز عصر روز شنبه ۱۷ شهریور ماه به ریاست عبدالرضا رحمانی فضلی نماینده رئیس جمهور در ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز برگزار شد.

رحمانی‌فضلی در این جلسه در سخنانی با بیان اینکه استان‌ها باید بر اساس اولویت در مبارزه با قاچاق کالا و ارز فعال باشند خواستار ارائه گزارش کاملی از عملکرد دستگاه‌ها در ایجاد سامانه‌ها و بارگذاری اطلاعات در سامانه‌های نظارتی جهت ارائه به رئیس جمهور شد.

وی استقرار ۵ دستگاه جدید ایکس ری در مبادی رسمی گمرکات از ابتدای سال جاری تاکنون را اقدامی مناسب در جهت کشف و مبارزه با قاچاق کالا دانست و افزود: مجاری نفوذ و ورود قاچاق کالا در مناطق آزاد باید شناسایی و نسبت به رفع این مجاری فساد اقدام قاطع شود.

وزیر کشور با اشاره به گزارشی مبنی بر افزایش قاچاق سوخت از داخل به خارج از کشور به دلیل بصرفه بودن اقتصادی گفت: برای جلوگیری از قاچاق سوخت به خارج از کشور باید تصمیمات مناسب اتخاذ کنیم بر همین اساس کارگروه ویژه‌ای برای تصمیم گیری بدین منظور در اسرع وقت تشکیل شود.

نماینده رئیس جمهور در ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز با تاکید بر اینکه نقش اتحادیه‌ها و اصناف و اتاق‌های بازرگانی در اجرای سیاست‌های اقتصادی دولت بسیار مهم می‌باشد داشت: در تصمیم‌گیری‌ها از ظرفیت این نهاد‌های مردمی استفاده کنید همچنین اجرای کار را در میدان به اتاق‌های بازرگانی واگذار کنید و دولت و نهاد‌ها صرفا بر اجرا نظارت داشته باشند چرا که اولین مسئولیت باید با اصناف و اتحادیه اتاق‌های بازرگانی باشد.

رحمانی فضلی خواست دستورالعمل مشخصی به منظور جلوگیری از قاچاق کالا‌های اساسی و کالا‌های شود ده و همچنین کنترل واردات ارز ناشی از صادرات تهیه کنند و با استفاده از شاخص‌های استاندارد جهانی در خصوص تعیین میزان قاچاق کالا میزان قاچاق بر اساس یک استاندارد مشخصی برآورد شود.

در ادامه این جلسه نیز گزارش ۵ ماهه از عملکرد دستگاه‌های مسئول در مبارزه با قاچاق کالا و ارز ارائه شد که بر این اساس میزان کشفیات کالای قاچاق در ۵ ماهه نخست سال جاری به مدت مشابه سال قبل ۱۲۳ درصد افزایش داشته است.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *