صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

سازمان ملل خواستار افزایش فوری کمک‌های انسان دوستانه به "افغانستان" شد

۱۸ شهريور ۱۳۹۷ - ۰۸:۰۲:۰۱
کد خبر: ۴۵۰۶۱۷
سازمان ملل متحد از وضعیت افغانستان ابراز نگرانی کرده و گفته است که چهار میلیون نفر نیاز فوری به کمک‌ دارند.

به گزارش گروه بین‌الملل ، سازمان ملل متحد از وضعیت افغانستان ابراز نگرانی کرده و گفته است که چهار میلیون نفر نیاز فوری به کمک‌ دارند.

سازمان ملل خواستار افزایش فوری کمک‌های انسان دوستانه به این کشور شده است.

مارک لاوکُک، معاون اداره کمک‌های بشردوستانه و هماهنگ‌کننده امدادرسانی اضطراری سازمان ملل متحد در یک نشست خبری در کابل گفت ناامنی، فقر و بیکاری هنوز در افغانستان پا برجاست و تلاش‌ها برای کاهش مشکلات نتیجه نداده است.

بر پایه آمارهای سازمان ملل، بیش از چهار میلیون نفر در افغانستان نیاز جدی به کمک‌های بشردوستانه دارند، از جمله نزدیک به دو میلیون آواره داخلی و بیش از شصت هزار آواره که به محل زندگی خود برگشته‌اند برای گذران زندگی به کمک نیاز دارند.

همچنین، هشت میلیون نفر به دلیل فقر مطلق، بیکاری و خشکسالی و تغییرات اقلیمی نیازمند کمک هستند.

بی بی سی نوشت که در این نشست خبری کمیسار عالی سازمان ملل در امور پناهندگان نیز در مورد افزایش آمار آوارگان داخلی و مهاجرت به خارج افغانستان ابراز نگرانی کرد.

به باور فیلیپو گراندی، جنگ، فقر و بیکاری از دلایل عمده آوارگی و مهاجرت‌ است. وی از کشورهای اروپایی خواست هنگام رد کردن درخواست پناهندگی مهاجران افغان دقت بیشتری انجام دهند.

گراندی از کشورهای اروپایی خواست، با توجه به وضعیت افغانستان، بازگشت مهاجران افغان از ایران و پاکستان داوطلبانه و و تدریجی باشد، چون به گفته وی این مهاجران به کشورهایی بازگشت داده می‌شوند که شرایط زندگی سخت است.

با آنکه در سال‌های گذشته صدها هزار مهاجر افغان از کشورهای مختلف همسایه راه وطن را در پیش گرفته‌اند اما هنوز هم براساس آمارها بیش از چهار میلیون مهاجر افغان در ایران و پاکستان زندگی می‌کنند.

دولت افغانستان با همکاری سازمان ملل متحد برای بازگشت مهاجران زمینه‌سازی کرده و مشوق‌هایی در نظر گرفته اما بسیاری از آنها به دلیل مشکلات مختلف از جمله ناامنی، نبود سرپناه و بیکاری مایل به بازگشت به وطن نیستند.

/انتهای پیام/

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *